reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

pisankowo....
a0f81a699edfe97d.jpg

reklama
Joasiu wielkie gratulacje!!!!! O wypowiedzi proszę pelne i dokladne, żebym nie musiała sie martwić albo domyslać.
Żużaczku jak już wiesz uwielbienie i podziw dla Twoich dziel jest u mnie wielki:-)
Agak może jednak lepiej.... jak sam chciał jeść z własnej inicjatywy, to mu może to mnie już w brzuchu dokucza. Obym miała rację!
Gosik dentyści każa wycierać/myć juz nawet dziąsła gazikiem! A pierwsze ząbki pucować:tak: Ja sie przyznam, że w obu przypadakch nie robiłam tego. Jak podrośli i mogli w miare noramalnie działać szczoteczka z pasta w buzi to zaczęliśmy myć zęby. Pilnowałam, żeby w nocy nie dostawali do picia soków tylko wodę. Słodycze ograniczyłam i po nich myliśmy zęby. Stan operacji dentystycznych - jeden mały ubyrek u starszego.
Kalinko co nam tak mało piszesz? Wyeksploatowałaś się twórczo przy tej 50-ce?;-)

JA duzo pisze. :-)
Tylko nie mam kiedy za bardzawo....Dopiero skonczylam duzego pilnowac przy odrabianiu lekcji, nawet kolacji nie mialam kiedy zjesc...malutki okropnie kaprysny, jeczacy, z rak nie schodzi, nie mowiac o chwili spokoju na pisanie. Poza tym ta piedziesiatka to maly pikus, teraz pisze konspekt, mam otwarta lekcje z pokazem multimedialnym, dwa konkursy w tym jeden " Innowacyjny nauczyciel", publikuje materialy kolezanek na www i probuje nie zwariowac. :-)
I wiosny mi sie chce, baziaczkow puszystych, chyba sobie zboze posieje w doniczce pod wielkanoc! Tulipany cudne walentynkowe mi przekwitaja....jak szkoda...
No i gdzie tu pisac? probuje bloga nie zaniedbac. Ale ciezko, ciezko. Dzisiaj artykul o scrapbookach wyslalam, pisze nastepny.
Pozdrawiam mocno, mocno, gratuluje Joasi stanu blogoslawionego, Zuzaczkowi pisanki marioantoninowej i w ogole.

mmm joasiu tescik
co slodkiego
pamietaj jak ja zrobilam az dwa bo pierwszy nie wykazal zadnej kreseczki
drugi ktory pokazal 2 kreseczki trzymam do tej pory na pamiatke :)

Joasiu gratulacje!!!! Witamy wśród ciężarówek:-) ! Zrób sobie suwaczek byśmy mogły być na bierząco.;-)
Kalinko mój mąż, zresztą tak jak i ja mamy białoruskie korzenie, poza tym bardzo lubi te klimaty.
Żużaczku chaber ma już kupca, przykro mi. A jaja jak malowane, przepiekniuśkie:-) . Karm nasze dusze jeszcze i jeszcze!
Agak tzrymam kciukasy za Patryka, może wreszcie będzie lepiej?:tak: Życzę Wam tego!

Gosik ja Mikołajowi czasami szczotkuję ząbki (8) taką silikonową szczoteczką nakładaną na palec, a ile przy tym radochy:-D .

Najadłam się surówki z kiszonej kapusty z cebulą i mam straszne wzdęcie, a fuj! Następna "miła" dolegliwość ciążowa mnie dopadła. WZDĘCIA!!!!!:wściekła/y: :no:

Noc piekna, slodka i mocna jak czerwone cos tam
uderza do głowy.
mróz -12 stopni. A ma byc -16.
Zakopałam się z tej okazji w mechaty, czerwony sweter i piżamkę.
Kominek pali sie i czego brak do szczęścia, zwłaszcza jak dzieci spią?
Jakie macierzyństwo jest proste, gdy dzieci spią...:-)
Dzieki, maniu, za wyjasnienia białorusko-polskie. Juz wiem do kogo o teksty piosenek uderzać. Może masz tekst Czamu ty miesiac budzisz wo mnie niebyłoje, czom ty duszu moju zawiesz u prostwor? ja by zaraz pakinuł usio szto ziemnoje, i z toboju machnułby do zor...

I co dalej, maniu???Hę???
Znasz to?
Co do paseczków ciążowych, Joasiu, wybacz złosliwośc, ja wstydliwa jestem, potajemnie w kibelku robilam i napewno na forum bym nie wkleiła, tam jest taka dziurka, w ktora wkraplasz mocz, dla mnie wstydliwośc straszliwa. :-)
Ale niestety, ciąża i poród czlowieka wstydumpozbawiaja, a nasze szpitale nie służa wstydliwym, a to studenci sie wtarabania na salę jak lezysz po cesarce i podziwiaja, a to zbadaja cię przy wszystkich, ato, a tamto...
Podziwiam i kocham prywatna klinike przy zamenhoffa, tam jest dyskretnie, jak w angielskim collegu, a szczegolnie dr Lenczewski, jak profesor w swoim mahoniowym gabinecie, tylko popiersia seneki na biurku mu brak...:-)
Żaluje, ze nie moglam tam rodzic. Rodzenie na warszawskiej to trauma....

reklama
kalinko ja chcialam sie wam pochwalic :tak: a nie wiedzialam jak to zrobic wiec testa wstawilam :-)
ja chyba bede chodzila prywatnie do dr. Domitrza jest on specjalistą połoznictwa i ginekologii
bylam u niego na 1 wizycie
cos mnie kluje w podbrzuszu i tak jakby jakis ciezar tam siedzial

Do góry