reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Biodacyna na zapalenie spojówek i to dla takiego malucha hmmmmm no nie wiem. Po pierwsze to antybiotyk, a po drugie to ja po tym zawsze miałam rozstrój żołądkowy i mnie mdliło :( Polecam świetlika, ciepłe okłady i do przemywania oczka :) Ja zapalenie spojówek zawsze tym leczę bez żadnych innych specyfików :)

Mam propozycję wyjazdu na weekend do Studziennicznej. Domek bez bierzącej wody, tylko studnia. Może bym sięi skusiła, ale jak pomyśle o tym co musiałabym spakować to mi się odechciewa :(

reklama
Tylko, że to o samopoczucie a nie o wygląd chodzi :)Przecież mój mąż utrzymuje, że wyglądam pięęęknie. Kochany chłopak ;) A co do talii to wiem, że kiedys miałam coś takiego, ale zupełnie nie pamietam w którym miejscu ;D Kalina, czy mogłabym zamieszkać u Ciebie pod stołem albo w lodówce i jeść na okrągło wszystkie te rzeczy które wytwarzasz? ;D

Minia, idź na żywioł. A co tam! Ja to dopiero nie wyjazdowa jestem ;) Mam chatke na wsi przecież i mogłabym tam siedzieć, ale bez bieżącej wody i do sklepu 2 km. To pomarzyć tylko moge, że mogłabym tam przetrwać ;D

Gosik....pod stołem może i bys się zmieściła.... :D
Minia, złoto dla tego kto pojmie lekarzy.
Ale wczoraj byla u mnie znajoma pediatra i tez orzekla biodacyne...może to strzal w dziesiątke...
::)
Wlasnie dowloklam sie z biblioteki z wozkiem i torbami wyladowanymi woda Żywiec. mam do czytania Christie i jakies powieścidlo " Najdroższy wróg", romans w nastroju historycznym. Zawsze mnie romantycznie nakręcaja...mąz sie ucieszy jak wróci, ostatnio jestem dla niego jak klaryska, @ mi sie zbliża i mam nastrój antyświat. Poczytam romans i ho ho! Ja wam pokażę! ;D ;D ;D

Dobra Wy o romansach a ja dalej o moich wypiekach :D Dzisiaj zrobiłam........ no właśnie nie wiem jak to cos nazwac. Wszystko dałam jak do chleba w takich samych proporcjach tylko mąkę dałam zamiast żytniej chlebowej - tortowa. Wypiek wyszedł super. Pięknie urosło wspaniale wygląda super pachnie ale - smakuje to coś pomiędzy chlebem a drożdżówką i nie wiem z czym mam to jeśc czy z dzemem czy z mięsem. Czekam na Wasze propozycje.
Jutro jedziemy nad jeziorko się plażowac więc takie upały jak dla mnie mogą dalej trwac. Ale zważywszy na co po niektóre zgadzam się na 25 stopni. Patryk nadal nie tyje. Za to raczkuje i chodzi przy meblach - zresztą nie wiem jak ma przybrac jak on ciągle w ruchu. Gosik już niedługo. Kalinka nie przesadzaj Ty z tą Twoją figurą. Wg mnie wyglądasz świetnie. Jeśli Ty chodzisz w ciężarnych to co ja mam zrobic. Na dodatek stale pochłaniam swoje wypieki. No dobra pozdrawiam i kończe.

A tu Cię znalazłam Kalinko!!!! a gdzie kwiatki, a gdzie ładne zdjęcia do domków w wątku "wszystko dla domu"?! Potem wrócisz do swoich uczniów i powiesz, że wogólnie nie masz czasu, co?

A ja znowu nie śpię o dziwnej porze :) Jak budzę się w nocy i nie mogę spać to poprostu wstaję i coś robię, potem odsypiam w dzień. Najgorzej to się stresować bezsennością, wtedy jest jeszcze gorzej. A póki co czasu na sen mam duuuużo :) Wojtek wrócił dziś z pracy wymęczony, ale zadowolony, podoba mu się ta firma, podpisał umowę na razie na miesiąc. Zobaczymy jak się to wszystko potoczy.
Kalina, fakt, że do lodówki bym się nie wcisnęła ;D

reklama
Do góry