reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
ŻUŻACZKU
masz racje,Adi przez 18 miesiecy karmienia ugryzl mnie tylko raz,nawet jak mial cala paszcze zebali to mnie nie gryzl ;) a mam kolezanki ktore nie mialy tak dobrze ::) a  zapalenie tez mnie ominelo ;)

no dżem jem ten robiony własnoręcznie lub przez mamę więc to nie konserwanty, ale powoli tanno herbal zaczyna pomagać, oby nie przechwalić

żużaczek pisze:
czytałyscie "stateczna i postrzeloną" Szwaji?

Moim zdaniem super
Przepraszam, że ja tylko gościnnie i jeszcze sie wtrącam :), ale ksiązka rewelacyjna! Jak nie czytam tego typu rzeczy dwa razy, to tę przeczytam jeszcze kilka razy, żeby sobie skutecznie poprawić humor!!!

Jeśli to książka poprawiająca humor to chętnie bym przeczytała :) Tylko nie wiem gdzie ją zdobyć. Jakoś spać nie mogę (juz od czwartej). Ciągle jem i juz dobija mnie to nieustanne ssanie w żołądku. Czy jak się karmi to jest tak samo czy trochę mniej? Ciągle jem i ciągle czuje sie jakbym nie jadła od dwóch dni ::) Ale ja narzekam, coś okropnego taka zrzęda :) Będzie dobrze, będzie dobrze, jest dobrze, jest dobrze, jest dobrze...

reklama
Gosik, a ja WYGLąDAM jakbym była w ciąży, a nie jestem.
;D
Moje ulubione ciuchy to ciązowe własnie. Taaaki luz w okolicach talii czuję....
Dostalam kropelki dla malego- biodacyne i neomycyne do smarowania. Podobno zapalenie spojowek. Hm, zobaczymy.
na razie malenki sp, ja pogotowalam wisnie, dwa gary i jeden soku, pomylam sloiki, upieklam szarlotke bez jajka i padam lekko na pyszczek.
W ramach terapii poczytalabym rzeczoną Szwaje, ale nie mam, z braku laku zaczelam po raz setny Wszystko czerwone Chmielewskiej.
Pozdrawiam z lekko opuchniętymi stopami i pomrukiem zniechęcenia na temat upał→ów. Chcę 20 stopni ;)

Do góry