reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

kalina to ja zamienię drylowanie wisni na zezarcie u Ciebie całego słoika dżemu z moreli ;D ;D

Jade do Bielska jak tuman obładowana. Musze do końca lipca oddac artykuł o kremach.....ciagne pół biblioteki. Mexyk normalnie!!
A w sobotę wracamy z Dalką..... ::)

czytałyscie "stateczna i postrzeloną" Szwaji?

Moim zdaniem super

reklama
Nie czytalam niestety. Sloik może byc nawet i dwa, nie poskapię.
Wybierasz sie do mnie z pieskiem?
Wisnie dzis teściowa dryluje, dzielna baba.
Tak więc tobie nic nie zostanie, lakomczuszku.
Gosik zycie piszae najdziwniejsze scenariusze...ciekawe co jeszcze wykopią.... :D
Daj fotke Gizma, minia, w caej okazalości. Wiesz, że my kociary jesteśmy. :D
Minia, a nie masz maszyny do tarkowania???Ja mam taka, odwala cą robote, trzeba tylko popychać warzywka, super. Placki ziemniaczane jakbym na nasza rodzinkę ręcznie tarkowaa to odlot. Samo smażenie zajmuje bita godzinę przy patelni....
dodalam do szarlotki cukier trzcinowy, jest jeszcze lepsza!Żużaczku na twoja cześc upieke jeszcze raz, bo mi zeżra dziś , a i goście będa. Malżeństwo lekarzy. Może powiedza mi co z tym ropieniem oczek u Jonasia, nie pożaluje szarlotki.

Służę uprzejmie  :D

kotek1hl7.jpg

Kot Chucka Norisa - kopie z półobrotu ;D ;D

Kalina możesz darowac sobie wszelkiej maści ciasta :-[. Nie mogę. Witek źle reaguje na jajka. Nie moge ani kawałeczka. Moge przywiesć platki zbożowe to sobie pochrupiemy ;D ;D ;) a będe bez pieska, piesek w sobote z hodowli prosto do białegostoku pojedzie. bez przystanków (mam nadzieję, bo będzie jechac na moich kolanach :D)

kalina ;D ;D wystarczy dżem morelowy. przepadam za dżemem morelowym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a domowy to NIEBO!!!!

Jak by powiedzial Kubus Puchatek na pytanie: Kubusiu, chcesz miodu czy czekolady? - i jedno i drugie.
;)
Gizmo- nonszalanckie imie- piekny.
Generalnie wole koteczki od kocurków, ale jesli jest Piekny i Mily , może byc.
Moja siostra wykastrowaa swego ryżego, dla mnie ten Kot stracil cos ze swego kotostwa. Eunuchów nie lubimy. ::)

reklama
ewan-Augustowianka pisze:
dzięki fittney-ale nie wiem co eleiminować, nie jem pomidorów, nabiału, truskawek, wiśni i czersni..... chcelek z dzemem tylko, na obiad kurczak z ziemniaczkami lub jakies pierożki z dzemikiem, ryz z sokiem.... nie wiem co eleiminować .... czarna rozpacz!!!
a dzem swoj czy sklepowy?bo mozliwe ze to na konserwanty 8) ja zadnych sklepowych przetworow nie jadlam bo Adi bardzo po nich cierpial,jak nie kolki to odparzony tylek(np.banany 8)) albo pryszcze ::)
ostatnia rzecza jaka odkrylam byl kwas cytrynowy-to dopiero cholera ::)
jak cos to pisz do mnie na gg,zawsze cos tam podpowiem ;)

Do góry