reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

mania78 pisze:
Mi dziś nawet sprzątać się nie chciało, zostawiłam na wieczór, a wieczorem pojechaliśmy do znajomych do Ogrodniczek. Mają superaśny nowy dom, nieźle się urządzili. Może za 20 lat jak spłacimy kredyt, weźmiemy drugi i zbudujemy sobie domek, ach te marzenia.

Jaki ze mnie geniusz, nie przesadzajcie, po prostu mam niezwykłego nauczyciela ;D :-*

Mikołajowi idą górne jedynki, marudzi niemiłosiernie. Strasznie płacze i ni jak nie daje się uspokoić, troszkę pomaga noszenie na rękach, ale długo nie nanoszę 9 kg. :( :( :(
Tak mi go szkoda, o mały włos sama nie ryczę, razem z nim, może mu ulży jak popłaczemy razem. Przed chwilką udało mi się go ululać i zasnął mój skarbuś. Tak bardzo go kocham!!!!
Jaki żel jest dobry na ząbkowanie???????????

Co do golenia, to też golę się żyletą, choć przed ślubem chodziłam do kosmetyczki na wosk. Trochę boli ale da się wytrzymać, jak będę miała kasę to pójdę i niech ogoli mi pachy. NIe odrastają jakieś dwa tygodnie i spokój.

PSZCZOŁY - strasznie się ich boję i tyle.
ja uzywalam DENTINOX GEL albo CALPOL ;D

reklama
żużaczek pisze:
Kalina ani lody ani zimne picie. Naprawde nie wiem skąd mi sie angina wzięła.. ale jest i już. lecze sie, do wtorku wylecze. ;D.
Męża nie ma, nie ma kto pocieszyc i przytulic...buuuuu

Finttney a korona to góra czy dół? Stadion, czy plyta??

mania musisz zrobic sobie suwaczek na jakiejs stronce z suwaczkami. Na watku ciąza itp. jest watek o suwaczkach i jak sie je wkleja. Ja słabym nauczycielem jestem :(
korona to to co otacza boisko ;D i ja stoje tam po tej stronie gdzie zaraz za plecami białka płynie,i basen dalej widać ;)

to juz wiem, bede odwiedzać. Ale w czwartek dotre dopiero. Bede ok godziny 9. Nie za wczesnie?? musze cos na grzbiet jeszcze kupic na ten wyjazd, bo kiecki mam prawie wszystkie za casne......... :mad: ::)

Żużak, ja wczoraj kiecke kupilam...szarpnęłam się. Spodnica z lnu, cieta zeskosu, dluga do ziemi prawie, kolor dojrzalej wisni, z podzszeweczka, lejąca, cudna,,...cena....299..... ;D ;D
Teraz szukam czegos na grzbiet bo na pupe juz mam....to na wesele...

Fittney, juz kojarze, Andżelika, tak , pamietam. Ambrożewicz z domu.
Mam skleroze, przepraszam.
Mania, odpoczywaj sobie.
Gosik, ta mokra szmata na twarzy na brzuszku czy jako kompres na dekolt?? Zdradx tajemnice.
;)

Na całości ;D Właściwie jest to taki cienki szal, akurat starcza żeby sie przykryć od stóp po głowę. Jak przykryję się tylko od pasa w dół to ponoć wyglądam jak ciężarna syrena :D

reklama
żużaczek pisze:
to juz wiem, bede odwiedzać. Ale w czwartek dotre dopiero. Bede ok godziny 9. Nie za wczesnie?? musze cos na grzbiet jeszcze kupic na ten wyjazd, bo kiecki mam prawie wszystkie za casne......... :mad: ::)
o 9 to Kasia pewnie jeszcze towar bedzie rozkladala dopiero,mnie raczej nie bedzie bo od jutra sobie wakacje robie i bede tam do niej wpadac tylko na pare minutek,chyba bede oblegac dojlidy bo co mi pozostalo?

Do góry