reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalina ani lody ani zimne picie. Naprawde nie wiem skąd mi sie angina wzięła.. ale jest i już. lecze sie, do wtorku wylecze. ;D.
Męża nie ma, nie ma kto pocieszyc i przytulic...buuuuu

Finttney a korona to góra czy dół? Stadion, czy plyta??

mania musisz zrobic sobie suwaczek na jakiejs stronce z suwaczkami. Na watku ciąza itp. jest watek o suwaczkach i jak sie je wkleja. Ja słabym nauczycielem jestem :(

reklama
mania zdjecie/awatarka wklejasz wchodząc na Twoje konto( na pasku nad reklama) potem na Dane publiczne jest tam opcja: mam swoj obrazek i tam wklejasz link z imageshacku ten najniższy, jak do wyslania zdjecia( wiesz jak wysylac zdjecia przez imageshack? ?)
Co do suwaczkow to musisz skorzystac z jakiejs suwaczkowej strony na bb jest ich mnostwo np tu;
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,174.0.html
a tu wklejanie zdjec
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,600.0.html

Ja dzis leniuchuje, tylko ciasto piekje i tak, podlewam, i tak, podwiązuje ogorki i zapylam pomidory i mszyce truje...czy to mozna nazwac lenistwem??Chyba tak...

zuzaczku zycze zdrowka, ;D
nie rob buuu. buuu tylko weź sobie coś fajnego do poczytania, sprzedaj mamie Witusia i odpoczywaj
Mam mrowki w salonie- o rany :mad:

Łał udało się!!!  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Łoj ludzie jak się cieszę, jak dziecko.
OGROMNE PODZIĘKOWANIA!!!!

Kalinko uważaj by Ci te mrówy mrowiska po środku salonu nie zrobiły. Chłopaki mieliby niezły ubaw.

Żużaczku życzę zdrówka, chorować w taką pogodę to horror. Trzymaj się!!!

mania jestes genialna.
tak szybko- widac że scisly umysl, od razu pojęłas.
mrowiska nie nie nie, zasypiemy dzis te trolle mrowkofonem czy jakim s takim innym paskudztwem.
Swoja drogą zmyslne bestie, wędruja sciezyneczka przez dywan...normalnie jak u Pratchetta, dywanowe istotki.

O jezuuuuu jak smali chyba zwariuję :(

Kalina jakbym miała gdzie postawić basenik pod chmurką to na pewno bym to zrobiła, póki co pozostaje nam balkon. Pluskaj dzieciaka w ogródku, będzie schłodzony i zachwycony :) Moja gwiazda wychodzi z wody dopiero jak ma gęsią skórkę albo zaczyna sinieć  ;D

Pluskam i pluszczę, według rady. Balkon tez dobry. Tylko chyba że markizę masz....albo zaslo0nięty. ja dziekuje, od murów ciepło odbite jeszcze gorzej.
U nas trawa i koniczyna...Dawid wczoraj na boso nastapił na pszczołe, efekt wiadomy, pszczoła zdechła, żadlo wyjęłam, moczylismy noge w wodzie z octem ale pomoglo dopiero jak żelem na ząbkowanie posmarowałam stope. Super znieczulenie.
:laugh:
Mąż dzis dwa kominy murował, opalony jak Apacz dzielny Winnetou. Zaczął o 5 rano, ale skończył pó godziny temu. na dachu, na blasze...ufff...podziwiam faceta.
ja- cóż. Upiekłam rzeczone ciasto, na obiad- wycwaniłam sie- gotowe frytki z kiełbaskami. Do tego arbuz i duuuuuzo picia.
I lody.
Jonatan własnie wspina sie na akordeon. Sorry, ratuje dziada. Ups/

reklama
Naokoło pełno bloków, stoją blisko siebie i słońca na balkonie nie mam :) Poza tym to parter, zawsze coś zasłania. Tylko cholerka mrówki mi się zalęgły w szparach terakoty dziadygi jedne :( Do tej pory kot je tępił ale ten upał i jego otępił heheheheh. Potrafi spać na balkonie a mrówki po nim łażą. Swoją drogą współczuję mu serdeczie w takim futrze chodzić :( A nie chce powiedzieć gdzie ma suwak albo rzepy żeby mu je zdjąć :)

Do góry