reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

wczoraj po poludniu bylam z malym na dojlidach,woda ciepla choc nie za czysta ::) w koncu zrobili plac zabaw dla maluchow,wiec jak woda i piasek sie nudza to mozna pozjezdzac albo pobujac sie na koniku lub hustawce :)

czy ktoras z was tam jezdzi?

reklama
...

Załączniki

• Zalew Sulejowski  9 lipca 2006..jpg
    Zalew Sulejowski 9 lipca 2006..jpg
    102,4 KB · Wyświetleń: 61
shoomna_a ucałuj swoją pociechę z okazji skończonych 9 miechów :)

Dziewuszki jak to jest z jedzeniem u Waszych maluchów w ten upał? Moja mała ostatnio zastrajkowała. Cały dzień na słoiczku zupy, deserku i paru flipsach. Czasem trochę mleka pociągnie, ale bez przekonania.

Ja też coś kliknę na temat biustonoszy :D Też nie lubię takich sztywnych i sztucznych. Preferuję push-up'y :) Ale fiszbiny od razu wyciągam :)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Dziękujemy za życzenia.
Pozdrawiamy Was i wasze Dzieciaczki...

Shoomna, dolaczam sie. :laugh:
Czytam dzis "Nowe przygody Mikołajka", kupiłam dzieciom, ale chichram sie sama i tak sobie mysle, że tez mogłabym takie dzielo o swoich paskudach napisac.
Rozłożą mnie czasem na łopatki...np dzisiaj- naleli wody do basenu dmuchanego- zaczęli sie kotłować. Basen stoi na trawie, trawa wyschla, źdźbła naniesli i piasek do wody, zaczęli lamentować, że woda brudna, potem: zaloże sie, że nie zanurkujesz w brudnej wodzie, a własnie że zanurkuje, chlup! To ma byc nurek? To nurek? ja ci pokaże nurka! Potem zechcialo im sie pic, biegiem do domu, ja z krzykiem" nogi myc, nogi- mokre slady na schodach na panelach, po ręcznik do łazienki, na ręczniku trawa, przebrali sie w suche majtki, za pięc minut" założe sie, że nie potrafisz wytrzymac pod woda z otwartymi oczami- plusk! Obaj w wodzie...Potem łapali żabe, potem przsyszla Patrycja, dziewczyn ka z sąsiedztwa, wiec byly popisy, łapanie mrówek-
czasem mam dośc.
czasem przypominam sobie, że nie ma reklamacji z dziecmi, nie zwraca sie towaru...
Ciągle chca jeśc. Ciagle chca pić. Przywieźli drzewo z lasu, włażą na stos drzewa, mąz zabrania, mamo ale ja tylko na najniższe, mamo a moge na jedno wyżej? mamo a maciek wlazl na sama górę, on może to i ja mogę, mamo, a...
Naprawde, Mikołajek jest mi bliski...
;D
W taki upal- 44 stopnie na sloneczku dzisiaj- nic mi sie nie chce. Cudem naczynia pozmywalam, obiad zrobilam, bigosik mlody, do tego sernik na zimno z galaretką...Ogrod nie popielony, spiżarnia nie sprzatnięta, w szafie może poukładam jak mały zasnie....
Jutro mam iśc wisnie rwac do ciotki...
Dajcie troche chlodku, to dam rade, w taki upał nawet moja cierpliwośc wysiada. ;D

reklama
Do góry