reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

ja na osy i pszczoly mam sposób wesoły ;D
plaster cebuli przybandazowac do ugryzienia, jak noga to sparpetka. po 2 godzinach sladu nie ma.

reklama
Taaaaa a jak się ma alergię na jad to cebula nie pomaga, wiem bo próbowałam. Łapę miałam spuchniętą i swędzącą miesiąc z górką :( A jak mnie użądliła to prawie zemdlałam :(

A ja wole jak se golę. :D
Nie cierpie depilacji, wole co dzień golic, byle nie szarpac tych biednych wlosków...moja siostra woskiem robi..okropność...nie lubie sobie krzywdy robic, nie lubie jak mnie boli. Wole jak Brezniew byc owlosiona byle nie bolalo.
;D
Mój dziadziuś juz nieżyjacy był pszczelarzem, on nauczył nas szanować pszczoły, zawsze listkiem wyjmował jak wpadła do koryta i mówil : leć moja robotnico...Mówil, że pszczola nie zaatakuje inaczej niż w obronie, że jest rozumna,że mądrzejsza czasem niż czlowiek. Że użadlenie to smierc dla pszczoł- osy nie, osa to zabojca, killer licencjonowany, zabija bez utraty ciała, pszczola żadli i umiera...Brak mi mojego Pszczelarza...Może w niebie na chmurach błękitne ule ustawia.... :laugh:

Mi dziś nawet sprzątać się nie chciało, zostawiłam na wieczór, a wieczorem pojechaliśmy do znajomych do Ogrodniczek. Mają superaśny nowy dom, nieźle się urządzili. Może za 20 lat jak spłacimy kredyt, weźmiemy drugi i zbudujemy sobie domek, ach te marzenia.

Jaki ze mnie geniusz, nie przesadzajcie, po prostu mam niezwykłego nauczyciela ;D :-*

Mikołajowi idą górne jedynki, marudzi niemiłosiernie. Strasznie płacze i ni jak nie daje się uspokoić, troszkę pomaga noszenie na rękach, ale długo nie nanoszę 9 kg. :( :( :(
Tak mi go szkoda, o mały włos sama nie ryczę, razem z nim, może mu ulży jak popłaczemy razem. Przed chwilką udało mi się go ululać i zasnął mój skarbuś. Tak bardzo go kocham!!!!
Jaki żel jest dobry na ząbkowanie???????????

Co do golenia, to też golę się żyletą, choć przed ślubem chodziłam do kosmetyczki na wosk. Trochę boli ale da się wytrzymać, jak będę miała kasę to pójdę i niech ogoli mi pachy. NIe odrastają jakieś dwa tygodnie i spokój.

PSZCZOŁY - strasznie się ich boję i tyle.

No i mieszkanie nie posprzątane, mam nadzieję, że jutro nikt nie wpadnie z niezapowiedzianą wizytą. A zresztą, my wyjeżdżamy do znajomych za Białystok, na przyrodę. ;D
Posprzątam w poniedziałek. ;D ;D ;D

A ja byłam wczoraj nad rzeką i pływałam :) Ale było fajnie. Cały dzień na powietrzu, gorąco niemiłosiernie, ale leżałam głównie w cieniu pod mokrą szmatą ;D to mój ostatni patent. Polecam :D Tylko trochę mnie pogryzły gzy i inne takie wstręciuchy, a lekarz kazał mi ich unikać ::)
A co do golenia czy depilacji, to może macie jakieś sposoby żeby tak nie swędziało jak włoski odrastają ?

reklama
Kalina pisze:
Kto to jest Dżelka? ???
Fittney, wyjasnij. Ciocia, siostra, niania?
Nie przepadam za usztywnianymi stanikami- masz takie lekkie, bawełniane?
Koronkowe tez lubie, ale nie takie sztuczne, tylko  milusie w dotyku.
na bielizne zawsze sie naciągne, ehh..
Ostatnio brązowy koronkowy komplet z szortami kupilam....
Żużaczku co z tym gardłem? Lody sie jadło?
już ci kiedyś pisałam to Andżelina ta co mieszkała w Narwii przy rynku,ona pilnuje mi adriana jak siedzi z dziećmi w domu ;)co do staników to raczej usztywniane,bawełanianych nigdzie  dostać nie można :(

Do góry