reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
W Krynkach na wycieczce bylo sie, tam jest meczet prawda?
Co tam robiłaś, Shoomna? W małej wiejskiej chatce doglądałaś malw i ostrżek? Z brzęczącym wiaderkiem do studni na korbkę?
A teraz mieszczka z ciebnie na 100%, pieknie z malenka na ulicy stoicie jak Nowy Jork zupełnie....
Ja juz po gościach. Sympatycznie, milo, Jonatan obdaropwany ciuszkami, kilkoro dzieciakw zaliczylo basen, przebieranie, tatusiowie odciązali mamy i ganiali za pociechami,. mamy wcinały kiełbaski i gadaly o porodach...
Uwielbiam młode mamy, takie z 1 dzieckiem, sa takie przejęte...O której kładziesz Jonatana, bo wiesz, musimy ic, my zawsze o ósmej kapiel, punktualnie, żeby dziecko rytm dobowy mialo nienaruszony...
A ja na to: o której? O której padnie, cha cha!
;D ;D ;D

Halo, Białystok.

Tu sie nie spi, tu sie wstaje.
Myślłam że was znajde a tu nici.
Najbardziej leniwe dzsiewczyniska na świecie. I do kogo mam pisać?
Ide na dwór, karasie pokarmić. jak wy takie.
O.

Hej, hej Kalinko! Jak tam karasie? :) Ja jestem zupełnie nie do życia przez ten upał ::) , spuchnięta i wogóle. Najlepiej przespać, co też spróbuję zrobić. Może któraś będzie odsprzedawać laktator elektryczny? Jakby co to dajcie znać.

Gosik, karasie żrą kaszę aż się kurzy i rosną. 18 sztuk w oczku.
Co do upału, my siedzimy w najchłodniejszych miejscach- rano na tarasie, potem w salonie, potem przy stole jesionowym pod orzechem, potem przy oczku. Cień sie przesuwa i my tez. dzis po prostu wsadziłam Jonatana do miednicy z letnią woda i wystawiłam na trawe. Na pól godziny b ył spokój.
No brzuszek do miski sie nie zmieści, ale basenik pod chmurką???
Gdzie wszystkich wywiało?

żużaczek pisze:
fittney gdzie konkretnie, bo ja potrzebuje dwóch staników a mieszkam o "rzut stanikiem" od jurowieckiej (na Cieplej)

Bogucha dzwonił z obozu... po pierwszej nocy. zaaaachwycony. juz dzis musiał kibelek i łazienkę rano wyszorowac bo jest dyzurynym. pytam go czy ida na sniadanie a on na to ze najpierw maja poranna przebiezke ;D ;D ;D ;D ;D ;D....chyba dla mnie by się taki surwiwal przydał ale to mi Dalka zafunduje >:D >:D

czuje sie strasznie stara....pisklak z domu wyleciał, mamusi nie potrzebuje już..... ;)
ja stoje na koronie,jak idziesz od fabrycznej w strone korony to wzdłuż białki po lewej stronie,teraz mam pracownice,ale jutro stoimy jeszcze obie :) bo w nd planuję na parę dni do NARWI jechać ;D ;D bo siostra z dzieciakami jedzie,a upały takie że szkoda w domu czas marnować ;)
ja mam całkiem spory wybór dużych usztywnianych staników,na moim stoisku wywieszona jest kartka z informacja:"posiadamy w sprzedaży ramiączka silikonowe ...",a poza tym naprzeciwko mojego stoiska stoi kobieta która sprzedaje wyroby z kamieni,koral,naturalny też,i inne błyskotki :)

Kalina pisze:
Gosik, karasie żrą kaszę aż się kurzy i rosną. 18 sztuk w oczku.
Co do upału, my siedzimy w najchłodniejszych miejscach- rano na tarasie, potem w salonie, potem przy stole jesionowym pod orzechem, potem przy oczku. Cień sie przesuwa i my tez. dzis po prostu wsadziłam Jonatana do miednicy z letnią woda i wystawiłam na trawe. Na pól godziny b ył spokój.
No brzuszek do miski sie nie zmieści, ale basenik pod chmurką???
Gdzie wszystkich wywiało?
ech ja po pracy zasuwam do Dżelki po Adriana ale dopiero po 19 od niej wychodze bo za goraco :mad:

Kto to jest Dżelka? ???
Fittney, wyjasnij. Ciocia, siostra, niania?
Nie przepadam za usztywnianymi stanikami- masz takie lekkie, bawełniane?
Koronkowe tez lubie, ale nie takie sztuczne, tylko milusie w dotyku.
na bielizne zawsze sie naciągne, ehh..
Ostatnio brązowy koronkowy komplet z szortami kupilam....
Żużaczku co z tym gardłem? Lody sie jadło?

A my dzisiaj dzionek spędziliśmy na wsi pod Białymstokiem. Mąż mojej chrzestnej ma dom z wielkim podwórkiem po swojej mamie, więc dziś nas tam zabrała moja kuzynka (córka chrzestnej). Ach, jak było błogo,lekki wiaterek muskał nas po buziuchnach, a i Mikołaj był w 7 niebie, tyle nianiek. Młodsza córeczka siostry, zakochała się w moim maluszku (ma 6 lat), ciągle siedziała nad nim i mówiła: "Mamo, on jest taki piękny, chyba się z nim ożenię." No cóż mi począć?

Agak skąd znasz Kopańskie?

W następnym tygodniu powtarzamy wypad za miasto ;D. Już się cieszę.

Fittney ile w Białymstoku kosztuje wynajęcie niani? Może się oriętujesz?

Wieczór a oddychać nie ma czym!!!! >:D >:D >:D >:D >:D

.png

reklama
Do góry