reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalinka mi też własnie się Bebilon kończy, i zaświadczenia też nie mam bo byłam prywatnie i mi nie wypisał, ale kazał przyjść po papierek. Taaaaaaa przyjść na drugi koniec Białegostoku w upał z dzieciakiem :) A mężulkowi ciągle tam nie po drodze :( Mam tylko nadzieję, że trafię jutro rano w przychodni na lekarkę, która nie jest właścicielką tej przychodni, bo ta mi NA PEWNO nie wypisze recepty :( Ale jestem dobrej myśli :) Ostatnio inna lekarka (jak byliśmy na szczepieniu) chciała mi wypisać 6 puszek a ja na to że za dużo i 4 wypisała. Czemuż ja taka głupia byłam :) Ostatecznie kupię póki co jedną puszkę bez recepty, będzie drożej ale można to kupić i bez recepty :)

Mam nadzieję, że szanowny Pan Alergolog nie karze sobie za wypisanie papierka za wizytę 60 zyli płacić :D

A to, że trzeba dostarczać co pół roku zaświadczenie do rodzinnego o alergii malucha to każda mama polskiego alergika wiedzieć powinna :D

reklama
Kiedy ja nie dzisiejsza...przy poprzednich dzieciakach takowego prawa nie było, a teraz dopiero dzis mnie obcesowy Pan Doktor uswiadmomił...matko...ci pól roku...piekło państwowej poradni...koleja na kilometr do samej rejestracji...warczące pielęgniary...minia, załamałas mnie. :laugh:

Uważaj Kalina bo Ci to skierowanie do alergologa Ci się przeterminuje, tam na baaaardzo odległe terminy zapisują :) Ja olałam sprawę, jak trzeba będzie to pójdę prywatnie :) Ale już pewnie do innego lekarza niż ostatnio, bo miałam wrażenie, że o alergii na białko i o AZS wiem więcej niż on :D

Oooooo właśnie u nas w przychodni lekarki (same baby tam są) to pikuś w porównaniu z pielęgniarkami, szczególnie jedną :p Cholera Marta ma na imię, a taka, że ...... szkoda gadać....

Generalnie pielęgniarki sa czasem mądrzejsze od lekarzy (w złym tego słowa znaczeniu), jakieś niedowartościowane chyba .... Ja wiem, że małe zarobki te sprawy, ale to chyba chamstwa nie tłumaczy. Tępe pipety :D

Kalina - telefon do dr. alergolog w DSK (przyjmuje tez prywatnie - ale wystawi ci panstwowe zaswiadczenie) - Dr. Irena Białokoz Kalinowska tel. pryw. 0856763144 do szpitala - 0857450624

Żużaczek jest dobry na wszystko :)

Marta słodko spi w pokoju, a my z kotem gotujemy się w kuchni, bo mięsko na obiad piecze się w piekarniku :( Zalety małego mieszkania, ehhhhh w pokoju na pewno przyjemny chłodek :(

mam nadzieje, ze aktualny - bo ostatnio byłam u niej parę lat temu z zboguchą - zrobiła nam nawet panstwowo testy (nie musialam płacic :D) jakby cos było nie tak z telefonami, to postaram sie od mojej dr. dostac nowe do tej Białokosowej

reklama
sto całusów dla Jonatana! To juz 9 miesięcy... ale sie starzejemy ;)
No pewnie, że jestem w domu i czekam na was

Do góry