reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Cześć kochane! Mi trochę lepiej. Troszeczkę. Powoli. Tak sobie pomyślałam, że wkońcu jest jeszcze zasiłek dla bezrobotnych i rodzice ;D A taki mąż w domu to może się bardzo przydać ;D Zwłaszcza teraz i wkrótce...ale do tego czasu pewnie coś znajdzie, a jak nie to pomoże mi przy dzieciątku i będę miała trochę czasu, żeby ćwiczyć.
Jakoś to będzie.
Macie się z tym Bebilonem. A to dużo taniej z receptą? Może Kalinko to na jedno wyjdzie jak dodasz wydatki na benzynę, którą zużyjesz jeżdżąc w tą i spowrotem do poradni do Białegostoku. Może szkoda nerwów :)
Mam nadzieję, że moje małe nie będzie alergikiem. Zobaczymy. Idę do szkoły rodzenia. Buziaki!

reklama
Witam...moje wreszcie padło więc napisze liścik. Żużaczku, herbatka była pyszna, jak zwykle, zainspirował·as mnie bardzo do kupna pościeli z Jyska i tych zaslonek...Bedę męczyc męża,. żeby mnie zawiózl, ale kupie sobie sama, bo ja jestem juz kobieta pracująca i wyplate dostaje, a co. :D
Ide spac klasc sredniaka i zadzwonie do najwiekszego na obz. Pozdrowionka!

img02736vy.jpg

Jakby nie było, lato!
14 wyjeżdżamy na tydzień w Świtokrzyskkie, zajmujemuy domek po dziadziusiach i hulamy po okolicy...
tak sie ciesze....a w planach jeszcze dwa wesela...
Jutro zamierzam dzialac w ogrodku, sypac nawozy i podlewqac. Susza nieziemska. Juz uciekam, uuz. Pa.

Kalina pisze:
img02736vy.jpg

Jakby nie było, lato!
14 wyjeżdżamy na tydzień w Świtokrzyskkie, zajmujemuy domek po dziadziusiach i hulamy po okolicy...
tak sie ciesze....a w planach jeszcze dwa wesela...
Jutro zamierzam dzialac w ogrodku, sypac nawozy i podlewqac. Susza nieziemska. Juz uciekam, uuz. Pa.
hej dziewczynki,pisalam przez chwile z wami ale tempo macie 8)
KALINA ale twoj skarbek rosnie,super

jak mnie nie przegonicie to bede teraz pisac regularnie :angel:

Cześć dziewczyny, cześc Fittney...
Pisać regularnie? Tu nikt nie pisze regularnie, to najmniej uczęszczany watek na forum. leniuchy u nas! Leniuszki! Może ty zainspirujesz nowy duch w narodzie.... ;D
Idę zaraz z małym do banku rachunki popłacic, małe zakupy na ryneczku i zaraz wracam.

No proszę komu dobrze :D

Jestem mile zaskoczona naszą osiedlową przychodnią :) Zaszłam dziś rano po receptę na mleczko, a pani w rejestracji tylko zapytała ile wypisać :) O żadnym zaświadczeniu nie było mowy :D

spacerek zaliczony (od 8 rano), rower przygotowany do wyjazdu, Bogucha caly w transie ja tez. Szyneczka juz sie piecze (na kanapki będzie)...strach się bac.

reklama
Tym razem nastraszyli nas porodem i połogiem;D Ale co tam, żeby tylko Wojtek był ze mną. W PSK jest tylko jedna salka do porodów rodzinnych i jeśli jest akurat zajęta to nic z tego. Jeśli będę rodzić po 25-tym sierpnia to wybieram się na Warszawską, bo i tak Przepieść będzie na urlopie. Przynajmniej będę miała gwarancję, że będę rodzić z mężem. Co ma być to będzie. Idę do sklepu, bo apetyt mam jakiś nieziemski. Właśnie zjadłam wielki talerz podsmażanych ziemniaczków z kalafiorem(a było to moje drugie śniadanie ;D) i czuje się jakbym nic nie zjadła, ssie mnie w żołądku jak nie wiem co. Idę po konia z kopytami ;D

Do góry