reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Żużaczku zobacz na zdjęcie jaka ja pobudliwa jestem....dźwigiem mnie nie ruszysz...a byłam naj naj najkrętniejszym dzieciakiem w okolicy. Na każdym drzewie- ja! Pod każdym kamieniem- ja! Ale masz racje, trzeba ADHD sprawdzić, tu jest stronka , Agak poczytaj sobie- co prawda to dotyczy uczniów, ale pewne rzeczy zobaczysz...ale PRAWDZIWY, wazny test musi psycholog wykonac. Może poradnia w okolicy...

http://www.adhd.org.pl/portal2/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=1
http://www.spet.info.pl/index.php?action=info&subact=adhd&param=test

dodam, że choc Bogucha nie ma ADHD to uczestniczylismy w cyklu takich zajec terapeutycznych. Byly bardzo ciekawe, duzo nam dały a Bogucha uwielbial na nie chodzic. Polecam poradnie psychologiczną dla dzieci na ul. Mickiewicza

Atam ADHD zaraz. Wmawiacie chorobę zdrowemu :) Poślij ją do przedszkola to od razu ją dzieciaki "do pionu" ustawią :p
Żartuję :D Ale tak poważnie, to ona się pewnie zwyczajnie nudzi. Ile ma Twoja kobietka Agak?

Aha i jeszcze coś. Marcie wylazła lewa górna jedynka, a prawa będzie lada chwila. Śmiejemy się z mężem, że to już będzie zszywacz, a nie dziurkacz :D
Strasznie fajnie jej te zęby wyłażą, nawet nie wiem kiedy :) Przynajmnej się dzieciak nie męczy, a my z nią :) A zastanowiło mnie to, że tak łatwo gryzie flipsa więc sprawdziłam i znów się zdziwiłam tak jak przy pierwszych dwóch zębach :)

Hej, hej, już zdecydowanie ze mną lepiej :) Zapowiada się piękny dzień. No, no, Minia, szaleństwo zębowe!
Kalina, ile naleśników trzeba usmażyć, żeby nakarmić taką rodzinkę jak twoja? Bo ja jak usmażę 10 to mam juz dosyć :) Żużak, trzymaj się, będzie dobrze. Agak, a nie możesz wysłać Izuli do babci lub w inne odległe, bezpieczne miejsce? >:D :D

Gosik, najmniej 50.....nas jest na codzień szescioro.....
;)
Jonatan serwuje poranna herbatke i czeresnie...wszystko na czas!

img02886wg.jpg

Jak tam boleści zużaczku, mijają> mój mąz dla odmiany...sie przeziebił. W 30 stopniowym upale.....
Ma gorączke i uważa że umiera bo go boli gardło... ;)

50...o rany ;D Ja właśnie urządziłam wielkie pranie. Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić twojego wielkiego prania :D I zaraz biorę się za ćwiczenie. Mam zamiar grać codziennie póki dam radę. Pozdrawiam czerwcowo. Ja też uwielbiam czerwiec. To chyba mój ulubiony miesiąc.

reklama
Dzisiaj w szkole rodzenia był wykład na temat refluksu i alergii. Pani dr zarzuciła nas taką ilością informacji, że w sumie nic nie wiem. A na moją prośbę, żeby podsumowała w prostych słowach kiedy można podejrzewać te choroby i trzeba udać sie do lekarza powiedziała, że każde dziecko jest inne ;D Całe szczęście, że mam Was :)

Do góry