reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
no... pozazdrosciliśmy Kalinie i zrobilismy całodniowy wypad do Suprasla na trawke. Witon caaaaly dzień na podwórku z psami, wcinał brzozowe galązki i masakrował kwiatki.. Brzoza nie trująca więc niech przeciera dziaselka...
a no własnie. Mamy już wszystkie jedyneczki. Ale w nocy tak marudził, ze zostawilam ich z męzem w sypialni i wynioslam się do innego pokoju spac :D :D.
Taki aparty go trzasnał, ze oprucz swojego obiadku wciął pół banana i cały srodek kotleta mielonego z kartoflami. Chyba jeszcze wieprzowiny się nie daje... ale... to taki delikatny kotlecik był... sama robilam.

Zuzaczku, ja swojemu tez kawaleczek dalam do memlania, tak mu sie rece trzesly do kotlecika...I chrupki kukurydziane i bananek skrobany lubi, ale zupki mojej gotowanej nie chce...za to ze sloiczka gerbera wcina ze hej. dziwne dziecko.
jest opalony, dzis z krotkim rekawkiem latal, spal na dworze, bardzo ladnie.
Nie wiem zupelnie jak go przestawic z cyca...sprobuje podac mieszanke bezmleczna sojowa, moze polubi?
W ostatecznosci kozie mleko, ale drogie jest. A kozy mi sie trzymac nie chce, moje romantyczne podejscie do zycia ma swoje granice- ;D
ja pierwszego i drugiego rodzilam w PSK Gosik, a trzeciego na warszawskiej.
Sluze pomoca w obmawianiu obu.
Chce kupic markize do zacieniania balkonu, ciekawe jaki to bedzie koszt.

Tak Gosik rodziłam w PSK i wcale nie było tak źle. Może dlatego, że ja mało wymagająca jestem :) Może kiedyś umówimy się na jakieś pogaduchy co Ty na to?

My też dzisiaj cały dzień na powietrzu, na działce na wsi. Spanie, jedzenie, tarmoszenie wszelkiego zielonego na dworze to jest to co tygryski lubią najbardziej :)

Narwałam sobie olbrzymi pęk konwalii :):):):) Pachnie w całym mieszkaniu :):):):):) Uwielbiam konwalie :) I jeszcze fiołki i bez :)

kalina a czemu chcesz malucha od piersi odzwyczajać?? ja postaram się karmić jak najdlużej, bo czuję, że jak przestanę znowu palić zacznę...głupia ja...buntowac się chce w ten sposób? odstresować? Nie paliłam 8 lat... potem rozwód i znowu zaczełam.... potem slub i z tej okazji przestałam.... teraz znowu nerwy.... i brak ciemnego kącika na własnosć. Wszędzie zgiełk, hałas, pospiech.....

Witon będzie dzis jadł zupę pokrzywowa. Narwałam wczoraj u ojca "rabarburu" (jak mówiła moje babcia) i mlodej pokrzywy. Dzis zrobię ciacho rabarbarowe i zupe pokrzywową.

Sobota na zielonej trawce

Fascynacje malego chłopczyka
zmianarozmiarudsc025931wd.jpg

zmianarozmiarudsc025761cy.jpg

fascynacje duzych chłopczyków
zmianarozmiarudsc025856kl.jpg

To ja się poddaję.....
zmianarozmiarudsc025945qk.jpg

Musze go odzwyczaic przez wakacje, wracam do pracy. Chce stopniowo, najpierw w dzień, potem tylko w nocy zostawić. Nie zamierzam miec mokrych bluzek na wspomnienie o dzidziusiu, zaraz mi leci....Mam na to 3 miesiące, wyrobie sie.
Co do pokrzywy i rabarbarku jestem za, ocxzywiście.
;)

Poproszę o przepis na zupę z pokrzywy :) Minia, chętnie, może spacerek jakiś? Słyszałam, że tam są położne jakieś nieprzyjemne. Prawda to? A Ty rodziłaś z mężem czy sama?

reklama
...Smutno mi Boże...
...gdy pchły po poduszce maszeruja sznurkiem...
i kazda z nich ugrysć mię może...
..Smutno mi Boże...

Do góry