reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Kobitki... ja tak podpytam te z Was, które na Zamenhoffa rodziły...( ja za jakiś miesiąc albo i mniej chyba tam będę albo w PSK zobaczymy...)
1. ile się lezy u nich po CC
2. coś mi ktos gdzieś mówił że wyprawkę dają tam? jaka wyprawkę coś wiecie?

Wszystkim zdrówka życzę ...

elza witaj
po cc na Zamanhoffa lezy się 3 doby. Wyprawke daja kompletna - cale ubranko dla maluszka + opatulanie. Wyprawka jest uzalezniona od pory roku

Kalinka strasznie mnie zakręciłaś - to Patryk rzeczywiście mało waży czy średnio czy duzo jak na swój wiek. Ma 5 miesięcy i tydzień - 7350. Nic innego opócz cycy nie chce jeść więc nawet w ściąganie się nie bawię bo mojego mleka z butli tez nie je. Ehhh zupa bobovity mały słoiczek na 2 dni idzie u nas. Żadnych owoców ani soczków nic zupełnie. Może ja mu rosól dam co my jemy :D i do tego makaron nitki :D ale by się wtedy najadł. Mam cienkie poczucie humoru bo Patryk marudny aż strach. Iza chyba wyleczona z tym że lekarka powiedziała że to choróbsko lubi mieć nawroty i trzeba uważać no i dzieciak mi wychódł nie do poznania. Dzisiaj jak dziadkowie ją zobaczyli to ręce załamali - i pierwszy raz się z nimi zgodzę. Iza wygląda jak dzieciak z oswięcimia prawie. Pozdrawiam

Cieszę się, że Iza już zdrowa :) Mnie już prawie gardło nie boli. Wczoraj byłam u lekarza i wszystko w normie, przytyłam 6 kg, wyniki badań dobre, ciśnienie wzorowe, tętno malucha też, w środę mam USG. Ale ociężała jestem jak słonik, nie dla mnie szybkie chodzenie czy schylanie :) Zdrówka, zdrówka i miłego dnia życzę! ;D

Nic mi nie mów o zębach. Muszę się wybrać do dentysty i na pewno okaże się, że jest coś do zrobienia, bo nie byłam całe wieki ::) brrrrr...

No coś Ty Gosik, nigdy w zyciu !!! My po prostu oprócz porządków świąteczno - wiosennych mamy jeszcze dzieci :):):)

Pozdrówka!!

reklama
Do góry