reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

mania ja zaczęłam rozszerzac dzietę po pierwszym miesiacu, ale bardzo ostroznie. Jesli Mikołaj nie jest "kolkowym" maluszkiem to szybko będziesz mogła wrócić do normalnego jedzonka. pediatrzy jednak zalezaja odtawianie mleka i przetworów do 2 miecha.

reklama
u nas dzis nocny Sajgon.
Witon darł sie przez 2 godziny - skonczyło się na panadolu ale i tak xle spał. teraz tez zasnac nie moze Wściekła(y). Bogucha strzelił temparaturę 39. Angina. Normalnie SU-PER. ledwie z grypy wyszedł (dla odmiany z goraczką 40 stopni)

O rany Żużak :( Was też choróbska dopadły...? :( Trzymajcie się :):):) Niech szybko panowie zdrowieją !!

Eeeeeej kobiety oderwać się proszę od wiosennych porządków i na forum coś kliknąć !! Co jest z Wami ??

Pozmieniało się babyboom ho ho ho :) Podoba się Wam ??

Ciepłe wiosenne pozdrówka !! Dla mani i Mikula szczególne całusy :)

Dziękujemy Miniu za buziole! My również całujemy słonecznie!
Hurra!!! Mikołaj przytył od środy z 4940 do 5270 nieźle co? Nawet babka w laktacyjnej się zdziwiła, ale kazała dokarmiać i częściej karmić, to siedzę na okrągło z Mikusiem przy cycy, no i widać są efekty!!! Przynajmniej nie miała do czego sie przyczepić. Dobry pomysł był z tą poradnią laktacyjną, przynajmniej nauczyłam sie karmić własne dziecko. Jestem taka szczęśliwa ::) :laugh:
.png

Tak trzymać Mania :) A mnie znowu gardło boli :( Zwariować można. Właśnie gotuję inauguracyjny obiad w nowej kuchni :laugh: Pozdrowionka wiosenne!

Gosik, a moze by tak zdjatko w nowej kuchni, w uroczym fartuszku??? ;D
Minia, widzisz, ja klikam, nie jest zle. Dzis nic nie porobilam na podworku bo lalo u nas na zmiane z wiatrem, raz tylko z maluchem na spacer poszlam. Zuzaczku, no niech to, co twoj Bogucha wyrabia? Wszystkie zarazki wiosenne wyzbieral, czy co? ucaluj go od nas ( na odleglosc) i trzymajcie sie zdrowo.
Mania, super, super, super, cyca to jest to...Moje malenstwo wazy 7700, od 15 lutego 8 cm podrosl, a wszystko na cycy. ostatnio zaczelam mu dawac na noc kleik ryzowy zmieszany z moim mlekiem, dluzej spi. Dalam mu tez na o0biadek warzywka, zmieszalam tez z mlekiem i zjadl pieknie pol sloiczka. czyli moge mu dawac, uff, dobrze, bo czasem wyjsc nie moge przez to cyce, a moja mama boi sie karmic z butelki, zeby sie nie zachlysnal.
No trzymajcie sie wszystkie, ja zaczynam wiosenne porzadki w domciu...biore przyklad z mamy, co juz wszystkie okna dzis pomyla. :laugh:

a ja dziś kupiłam obrusy swiateczne. Jeden zółty - na podklad, na to serwetę ekri haftowana rychelie (tak to sie pisze??) a na święta na ten obrus kupiłam serwetę malowana w kurczaki, pisanki i kwiatki i do kompletu taki sam bierznik na ławe. Kiczowate jak cholera, ale milusie do bólu Szczerzy się Szczerzy się

Bogucha jest na antybiotyku. Miał robione prześwietlenie płóc, bo już doktórka nie wie od czego ta gorączka. W plocach nic nie ma, ale sa zmiany w oskrzelach... więc chyba to to. po antybiotyku zyda jak kot... biedny.... Smutna(y)

Strasznie przykro mi Żużaczku że Was choróbsko dopadło. Lekarka nasza mówiła że to jakaś epidemia prawie. Wszystkie dzieciaczki które trafiaja do naszej przychodni mają taka wysoką gorączkę. U nas powoli wszystko wraca do normy. Tylko Mały mało przybiera ale postanowiłam się nie zamartwiać waży 7350 to w sumie nie tak mało porównując z Kaliny małym buddą:) U nas prawie sama cyca. Mały je co drugi dzień pół słoiczka bobovity i nic po za tym. No nic zmykam i pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny! Czy mogę was podpytać o laktator?? Kupowałyście? Wypożyczałyście? Bo nie wiem co robić :-(

Do góry