reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

fatalna sprawa... nawet grad padał... fuuuuj. Własnie zaczynam wyszywac bardzo wiosenna sikoreczkę. Może wiosnę zwabię? no i kuchnia cała do swiatecznych porządków wzywa... nie będe miała czasu za okno spojżec.

reklama
Kto w życiu nie zaznał rozkoszy miłości
I doznań przepięknych, rosnących wraz z wiekiem.
Nie przeżył tych nocy majowych, gorących.
Gorąco nie kochał
– ten nie jest człowiekiem.
Kto wrażliwości na biedę, krzywdę.
Nie przejął z piersi matczynej wraz z mlekiem.
Kto nie ukoił bólu cierpiącym.
Nie pomógł innym
- nie jest człowiekiem.
Kto idąc przez życie i patrząc wokoło.
Nie widzi ubóstwa, nędzy, rozpaczy.
Żyjąc w dostatku, widzi tylko siebie.
Nie jest człowiekiem
- Niech Bóg mu wybaczy.
Stanisław L. Pieniążek, luty 2006.

Piękne Żużak naprawdę piękne .... :)

Padam na ryj od tego sprzątania :( Zapuściłam mieszkanie przez brzuchol to teraz mam .... syf malarię :(

ODDAJCIE NAM WIOSNĘ !!!

Zużak jak się haftuje te cienkie linie? i skąd bierzesz takie superaśne wzory? Może podrzuciłabyś jakieś fajne, co?
Dziś byliśmy na bioderkach, u Mikunia wszystko w porządku, a i przytył waży już 5520 g, czyli cyc sie sprawuje całkiem nieźle. tRZYMAJCIE SIĘ BABECZKI!!!!

cienkie linie robi się podobnie jak scieg maszynowy, czyli francuski. Wracając nitka "od tyłku" co jedna kratkę. A jakie chcesz wzory? Może cos mam to wysle.

Chodzi mi o jakieś miśki, coś dla dzieci, chcę coś wyhaftować siostrzenicy na 1 urodzinki.
Coś mi wyrosło w nosie, spuchłam jak bania, poza tym boli mi połowa twarzy,ni mówiąc o nosi, nie wiem czym mam się leczyć, może macie jakiś pomysł np. jakąś maść?????
.png

Żużaczku,ale to coś wyrosło nie na nosie, a w nosie, w środku. Mam nadzieję, że to nie zapalenie o którym piszesz, poza tym zaczyna lecieć mi z nosa, chyba mnie przewiało. Nie wiem jak ochronić mełego by sie nie zaraził ode mnie.

reklama
Do góry