reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Agusia Dziękuje:)))))))))))))))))))))) Ide powiedzieć radosną wiadomość mężowi:) Teraz już bedę spała spokojnie. No tak ale czy w takim przypadku powinnam jeszcze jechac na wizyte na Wołodyjowskiego czy juz ich olac. Bo jesli tam pojedziemy to skonczy sie awantura. I tak w tej chwili najchetniej bym poszla z tym do gazety. Nie po to zeby zrobic drake ale zeby uchronic inne biedne dzieciaczki przed tymi szelkami. Mówię szczerze to jest jakis koszmar miec w tym dzieciaczka. Żyć mi sie nie chciało przez te 4 dni kiedy Patryk był w szelkach.
Pozdrawiam

reklama
żużaczku moze ja zdjecia wrzuce u siebie na FTP a Ty poprostu ode mnie sicagniesz co ???

bo na maila w takiej duzej rozdzielczosci moga mi nie wejsc ok .... ???

czy możesz tez dać mi dedykacje ....

Żużaczku Ty się marnujesz :) Powinnaś zająć się projektowaniem pocztówek, kalendarzy i innych tego typu rzeczy :)

Agak strasznie się cieszę, że z Patrykiem wszystko dobrze się skończyło :) Tak to jest oglądać się na państwową służbę zdrowia :( Jak czytałam twojego posta to mi się scyzoryk w kieszeni otwierał .... Chyba bym tego tak nie zostawiła. A co !! Niech konowały wiedzą !! a tak na marginesie .... może doczekamy się w końcu fotek Twoich maluchów....? :)

Dziewczyny macie jakieś skuteczne sposoby na katar u dzidziołka?

Gosik melduj się !!

Babeczki z dużymi brzuszkami trzymamy kciuki i czekamy na wieści :)

minia haha... pracowałam kiedys jako grafik komputerowy.
tuska oki, daj mi adres stronki, to może sie uda. Dedykacje oczywiscie, tylko napisz jaką.

Monika to juz chyba na wilczym uroczysku... ;D ;D ;D ;D ;D

Melduję się :) Jakoś tak mnie boli dzisiaj w dole brzucha, taki jakby ucisk na spojenie łonowe(o ile tak sie to nazywa). Miałyście coś takiego? Chyba zadzwonię do lekarza.

reklama
Dziewuszki miałam dzisiaj cudowny dzień. Patryk ani razu nie płakał, ładnie jadł normalnie zrobił kupę. Wiem że dla niektórych dzieciaczków szeleczki to jest zło konieczne ale ja dziekuję Bogu że mojego Patryka to już nie obchodzi. Jestem taka szczęśliwa:)
Zdjęcia dzieciaczków postaram sie wkleić jutro bo sama nie umiem a mąż w pracy do późna a później idzie na koncert Kultu. Zdjęcia mam ale po 1. nie umiem ich zmniejszyć a po 2. nie umiem wstawić:(
No nic oczekując na męża pozdrawiam Was serdecznie:)

Do góry