reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
no i dobrze ;D ;D. Moze ja biznes założe? ;D ;D ;D ;D ;D
Będe pocztówki klepać np?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

zapraszam na stronke swoją, co prawda jeszcze w budowie, ale mozna tam zobaczyc trochę moich "zabaw" w shopie.

http://nasisynkowie.webpark.pl/

żużaczek pisze:
martuska dla siebie zabierasz tylko kapcioszki, wszystko łacznie z majtakami jednorazowymi, wkładami do majtek, szlafrokiem i recznikami, koszuką (sliczną i codziennie nową) tam dostaniesz. Dla dzidzi nic brac nie musisz, wszystko łacznie z pampersami tam masz. Dzidzia dostaje do domu sliczna wyprawke z kocykiem i rozkiem. Ja do domu jeszcze dostałam majtki jednorazowe ;D.

Rozmawiałam z połoznymi jak tam lezałam, to od poczatku istnienia kliniki były tylko 2 przypadki takie, ze nie było miejsca, więc mysle, ze nie masz się czego obawiac. teraz nie jest taki "sezon dzizdiołkowy" ;D

żużaczku stokrotne dzięki :)

MARTUSKA, ZUZACZKu: Cos sie chyba zmienilo na Zamenhoffa, bo ja dostalam taki wykaz zeczy ktore musze wziac do szpitala: jest tam i koszula do karmienia, i majteczki jednorazowe, oprocz tego kapcie i klapki pod prysznic. Wyglada na to daj wkladki (po porodzie),i ze dla maluszka daja wyprawke. Jako ze ja pewnie na dniach sie chyba tamjednak wybiore (dalej NIC- zero skurczy, Jula jest leniucha, nie ja:))))), wiec bedziecie mialy najswierzsze informacje:)

Tuska:
nie wiem dlaczego nie mam skorczy, ponic sie tak zdaza, ze pojawiaja sie dopiero przed porodem.. czop plodowy tez chyba jest jeszcze na miejscu..a termin na jutro. Zaczynam sie juz niezle niecierpliwic!!!!!

Tuska: Jak wroci wieczorkiem moja druga polowa to podam Ci numer telefonu do tej pani fizykoterapełtki

Zuazaczku: Zdolna z Ciebie kobitka:!)

wilcze_uroczysko pisze:
Tuska: Jak wroci wieczorkiem moja druga polowa to podam Ci numer telefonu do tej pani fizykoterapełtki

a ja chialm nr. ??? jakos nie kojarze ??? wybacz ale ja porostu jestem juz tak zakrecona tym wszystkim ze czasem nic nie pamietam ???

przypomnij mi jelsi byla nasza rozmowa na taki temat .... ???

ehhh

reklama
Do góry