reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja się podpisuję pod postem tuśki dla mnie warszawska jest najlepszym szpitalem w którym mogłabym rodzic...
za to w gigancie wolałabym podłoge zmywac niż byc pacjentka....

reklama
Wiec jednak wiele zależy od szczęścia na kogo sie trafi. Ja po porodzie Izy a było to 2,5 roku temu też byłam zachwycona Warszawską:) Ale ponieważ nie zamierzam już mieć więcej potomstwa to nie biorę do głowy.

witam mamuśki:)
ja rodziłam na Warszawskiej, bo miałam ugadane z Urbanem, że zajmie się mną, miał wywołać poród, ale Kobylec się nie zgodził, bo za mało $$$$ dawałam, a jak już tam trafiłam na porodówkę, to Urban pojawił się 2 razy, były przy mnie dwie super położne, a Michalak i jeszcze jeden robili mi cesarkę, bo po 9 godzinach mojego krzyku zauważyli że mały idzie poprzecznie i jest owinięty pępowiną

Ja nie rozumiem to Urban i Kobylec na warszawskiej pracują ?? ja myślałam ze w PSK
kiedy leżałam na warszawskiej a wierzcie mi ze trochę czasu to trwało...to na żadnego z nich się nie natknęłam...

Kobylec jest ordynatorem patologii i porodówki na Warszawskiej, a Maciek Urban pracuje na Warszawskiej-dość młody, w miarę przystojny, jego ojciec jest ordynatorem porodówki w PSK

ojciec Urbana tez kiedys pracowal na warszaskiej - ale jak zrobil profesure to kandydowal na ordynatora - na warszawskiej mu sie nie udalo i zaproponowanu mu w szpitalu klinicznym :D

no Kobylec ma lepkie raczki - nie lubie takich ludzi - to jest jego praca - dostaje za nia wynagrodzenie (i to pewnie nie male) ale takimwiecznie jest malo ....

Kiedys ja lezalam na patologii ciazy (a bylo to dosc czesto) dziewczyna przyszla rodzic i mowi ze sama nie da rady itp. i chcialby cesarke - akobylec mowi ze to kosztuje jak u niego 1500 zl - to wiecie co laska zrobila - powiedziala ze go opsmaruje w gazetach i ze doniesie do prokuratora ze bierze lapowki - i to jeszcze jak jawnie sie o tym wyslawia "ze u niego to kosztuje .... "

i ze za taka cene to ona sobie pojdzie i prywatnie bez rzadnej laski bedzie miec cesarke i w dupie ma takich lekarzy jak on ....

Kobylec zrobil sie jak burak i sie odwrocil nic do niej juz nie powiedzial .... a ona pojechla z mezem na parkowa :D

to jest koles co ???

Witam wszystkie nowe mamusie!!
Nie zmieniłam gg - 2832589

Z moim "cosiem" wykrytym na USG juz wiadomo, że to nic groxnego....uf!!!

reklama
Dziewuszki ktore spodziewaja się maluszka!!
jako, ze moje kochanie za tydzien przechodzi z kołyski do łózeczka, moze chcecie odkupic ode mnie kołyskę? Mozna będzie przyjechac i zobaczyc jak wyglada - gdzies wczesniej zamieszczalam jej zdjecie. Kołyske będe sprzedawała z materacykiem (kokos i pianka) i 2 kompletami poscieli glucka (exclusive - satyna bawelniana). Pisze na naszym watku, bo zawsze lepiej jest przyjechac i zobaczyć i ew. nie płacić za transport. Jesli ktoras z Was była by zainteresowana, prosze juz o prywatna wiadomosc, zeby nie zaśmiecac naszych pogaduszek.

Do góry