reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Kalina pisze:
Wysle zdjecie mebli ostatnio zrobionych przez mezusia, to sobie popatrzysz. :laugh:
polka0ea.gif

czy mi tez mozesz podeslac foteczki tusia@w.tkb.pl

my tez chcemy robic meble ale napewno nie tej zimy - wiec jak cos to za rok w grudniu :D pewnie kolejki na przyszly rok - w sumie koniec przyszlego roku nie ma ???  ::) ;)

reklama
Wróciłam z Tomografii. Wynik będzie o 12-stej.
Horror... przy wpuszczaniu kontrastu tak mi zyły pękały że jestem cała pokłuta, spuchnieta i pobandazowana... :( Nie mowiąc o bolu :( :(

Nie mogłam kontarstu wypic bo karmię cycem. własciwie to mogłam... ale nie potrafiono mi powiedziec czy maluszkowi nie zaszkodzi więc sama zadecydowałam, żeby w zyłę.

Witam znow. No jasne Tuska ze podesle, tylko jak dostane aparat w lapki. W niedziele rzeczona zona lekarza i jej maz zaprosili nas na obiad, to sfotografujemy meble. inne meble mam na drugim kompie, musze dorwac sie do niego i podeslac, moze wieczorem? na razie dzieci okupuja i graja w wormsy.
Co do domowych nastrojow to nie jest sprawa zewnetrza tyko wnetrza. jak lezalam na patologii i w domu rzadzila tesciowa, moj maz, mama i dzieci, wszyscy jednoglosnie wolali, ze nie moga wytrzymac w pustym domu. A przeciez nie byl pusty, ale mnie nie bylo...Moja mama nazywa mnie mama muminka . Uwielbiam swoj domek i dopieszczam go jak kota- nie rasowego, tylko takiego puchatego dachowca. U nas nie ma drogich rzeczy w domu i bajerow. uzywane meble po krewnych, te co zrobil moj maz, jedna stara zabytkowa szafa i jedna komoda rzezbiona...reszta to drobiazgi- ksiazki, mnostwo ksiazek, zalony i pokrowce na fotele szyte z perkalu w kwiaty zeby zakryc peerelowskie szkarady , swieczniki, aniolki, wazony, tapety niby angielskie, mnostwo kwiatow, mnostwo obrazow, podlogi z lakierowanego swierka, jemiola, witrazyki...no coz. jestem domatorka. Kocham dom i ogrod i dzieciaki i meza najmilszego. Nie ma dla mnie nic lepszego niz wieczor przed kominkiem, gdy leniwie saczy sie muzyczka i pachnie chlebem i kawa...no wynurzylam sie. dzis juz nie wpadne na forum, bobede smazyc nalesniki, a musze ich nasmazyc NAPRAWDE duzo, zeby wszystkim facetom starczylo . ;D

Cześć dziewczynki! A to niespodzianka. Jestem w ciąży :-)
Tydzień temu zrobiłam test i myśle, że to jakiś 5-6 tydzień. Martwie sie jednak, bo znowu zaczynam od przeziębienia... Od tygodnia mam infekcje gardła i nie mogę jej wyleczyć. Jakoś trudno mi sie cieszyc na razie tym wszystkim. Chce wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie proszę za mnie kciuki. Pozdrawiam Was wszystkie! Gosik

Gosik - nie martw sie wszystko bedzie dobrze - i ciesz sie :)

na pocieszenie dodam Ci ze ja pocztek ciazy gdzies do 3 miesiaca bylam notopa chora - i moja EWA zdrowiutka i wszytsko jest ok wiec nosek do gory - jedz czosnek i pietruszke - pij mleko z miodem - albo miod z cytrynka - grzej sie ale nie za mocno - kup sobie Tantum Verde do plukania gardla - albo do psikania - dobry jest tez (ja go stosowalam) w sprayu do gardla TYMSAL (jest nie drogi a skuteczny)

bedzie wszytsko ok

a i oczywiscie wielkie ogromne GRATULACJE

Przede wszystkim Gosik wielkie GRATULACJE !! Już się za Tobą stęskniłam :) Często o Tobie myślałam muszę przyznać. Oczywiście mocno trzymam kciuki !! Zdrówka życzę !!

Byliśmy dziś z Martuśką na badaniu bioderek. I jak to zwykle bywa lewe bioderko doktorkowi się nie podobało :( Mam jej zakładać pieluchę bleeee. Za sześć tyg. kolejna wizyta. Nie wiem co mam o tym myśleć ....

Żużaczku co to za opis na GG ?? Coś złego? Mam nadzieję że nie.....

Zobaczcie jakie mam genialne dziecko heheheheheh

13grudnia03large4an.jpg

reklama
kur... jegomać! a nie wyniki! Napisali, że za maó kontrastu było i nie wiedza co to jest. czyli jestesmyw punkcie wyjścia. Powiedzieli, ze zrobia mi następne nadanie tomografem gratis...kur... mysle, ze powinni doplacic. No to ide pruc zyły po Nowym roku... no i to przyczyna tego opisu na GG :mad: :mad:

Do góry