reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Hej dziewczyny jestem to nowa. W piatek zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki. To było nieplanowane, bo ślub mieliśmy ustalone na 8 lipca 2006 a teraz musimy go przełożyć. Moja radość miesza się ze smutkiem, ciągłym płaczem, bo nie mam żadnego wsparcia ze strony rodziców, cały czas słysze tylko ich żale (a jeszcze moja mama jest daleko stąd bo w Ameryce). Czuje się strasznie zagubiona, to moja pierwsza ciąża i oprócz swojego P. nie mam nikogo przy sobie. I tu mam do Was prośbę, możecie mi polecić jakiegoś dobrego lekarza, najlepiej państwowo.

anula81 - witam serdecz - mam nadzieje ze w nas znajdziesz wsparcie ...

polecam Ci państwowo przechodnie na ul. WARSZAWSKIEJ a co do lekarza to tam przyjmuje ze znanch osobiscie dla mnie Dr Maciej Lipski oraz Dr Urban :D

ja rodzilam u Lipskiego i jestem w 100% zadowolona - ciaze tez poprowadzil superancko i byl dostepny 24h pod telefonem w razie potrzeby ....

pozdrawiam Cie i dbaj o siebie :)

anula cieszę się, że zawitałaś tu :)
I nie martw się na zapas, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)

A teraz migiem do lekarza, a pózniej mozna już tylko przyspieszyć ślub...ale nie myśl, że będzie gorzej, będzie również wspaniale, jak nie lepiej.

Tuska dla Twojej malutkiej kołyska będzie juz za mala. Kołyske uzywa sie od 0 do średnio 5-6 miechów. Nie wiem, czy jest sens. Witek juz z niej wyrasta - chyba ze chcesz dla kogos????

cześć dziewczyny
mój Matwiej rośnie jak na drożdżach, 3 miesiące dzisiaj kończy!!!!!7200 waga:)Mam sporo ubranek, których nie zdążył nosić, jak któraś przyszła mama zainteresowana kupnem to podaje nr gg 8465174,
becik w dalmatyńczyki
pajacyki firmy Aga
body firmy Aga
bluzy polarowe dla noworodka
i jeszcze trochę tego jest

a tak na marginesie, to mamy problem z Małym, okazało się parę dni temu, że ma refluks, i stwierdziła to swietna lekarka(na prywatnej wizycie oczywiście), bo lekarz rodzinny myślał, że to zapalenie płuc, tak Matwiejowi 'furkotało' w piersiach, czy któraś z Was ma dziecko z refluksem? bo od kiedy mały dostaje leki, to ma strrraszne gazy, i zastanawiam się, czy to normalne przy takim leczeniu
W

reklama
w watku Jedzeniowe ABC - zalozylam posta "Mama do was pytanie"

wchodz tam to sobie pogadamy odnosnie refluksu i diety jaka dziecko ....

pozdrawiam

Do góry