reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja niby mam jeszcze czas, ale sądzę że lepiej żeby ciąże prowadził ktoś kto przyjmie też poród. Z jednej strony to dość młody lekarz. Z drugiej prowadził ciążę mojej koleżanki i urodziła bez problemów piękne zdrowe dziecko, poza tym słyszałam o nim bardzo pozytywną opinię od innej osoby pracującej na Parkowej. Aczkolwiek moja mama - lekarka - twierdzi że jak jest młody to pewnie nie ma doświadczenia itd. Kurcze. :(

reklama
Nemezis Moze Twoja mama ma troche racji ale uwazam, ze wiek nie przekresla dobrego przygotowania. Znam wiele przypadków "ginów starej daty" którzy wystawiaja diagnozy jak potłuczeni. Przede wszystkim musisz wybrac takiego lekarza, do ktorego bedziesz miała zaufanie i nie będziesz miala watpliwosci co do słusznosci jego postępowania. Dobry gin, to skarb a zły do prowadzenia ciazy to najgorsze co moze spotkac kobiete.

dziękuję żużaczku jutro wybieram się do gin o którym pisałam więc zobaczę jaki jest, jaki ma sprzęt (znaczy oczywiście medyczny ;) ) i czy posiada jakąś konkretną wiedzę. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za rozmowę!

Witaj Nemezis - miałam okazję porozmawiać conieco z Sobolewskim jak czekałam na USG na Parkowej. Wspaniały człowiek do tego całkiem przystojny ale co do jego doświadczenia w zakresie ginekologii sie nie orientuje.

Kalinka wspaniała wiadomość:) rozumiem Ciebie w 100% że nie możesz się doczekać.

Dziewczyny jestem taka zmęczona już tą ciążą ze mi sie żyć odechciewa. Może żeby jeszcze Iza nie była taka zajmująca ale mając ją na głowie 24 godz na głowie + wielki brzuch naprawde można oszaleć. Przyżekłam sobie że już wystarczy mi dzieci. Trzeci raz w taką przyjemność nie dam sie złapać. Jestem już za stara:D

Na linii frontu skurczy brak bóli brak sił brak i jak tu żyć dalej. Jeśli tak dłużej pociągnę to chyba kolosa urodzę.

Życzę miłej nocki:)

Agak pamiętam to czekanie ( urodziłam 15 dni po terminie ) ale odpoczywak ile możesz, jak ci Iza da, ja to bym chciała Majke do brzucha wpakować ;D i spać spać spać.........

Gaga ja to samo :-) chetnie spakowałabym Majke do brzucha i sie porzadnie wyspała :-) tylko wex teraz 6200 gram zapakuj :-) ihihihihi

Jesteśmy w domu. Jonatan spi, a ja nie odchodzę od łóżeczka. mam fobię, że jak go spuszczę z oczu, cos się stanie. Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie :laugh:

Kalina tez tak mialam, choc Maja lezała na boczku, zawinieta w rozek, łózeczko zaraz koło nas i tak sidzialam 24/24 i patrzylam, a jak chciałam isc do łazienki to meza wołałam

Asiłku jak ja patrze na moja blizne po cc to tak sobie mysle, moze wepcham na troche :)

reklama
Do góry