reklama
minia1976
Wredna ;o)
No no no Żużaczku jaka piekna fryzurka. Już dawno temu zauważyłam że wiele kobiet po urodzeniu dziecka scina włosy Jest w tym jakaś prawidłowość. Podobno kobiety zmieniaja fryzure jak coś ważnego dzieje się w ich zyciu, więc to by się nawet zgadzało
Jak myslicie kobietki w co ubrac malucha przy wyjściu ze szpitala w taką pogodę powiedzmy nieco brzydszą od dzisiejszej?
I jeszcze jedno ... Jak to jest z tym L4 dla męża na opiekę nad żoną po porodzie?
Pozdrówka i uściski mamusie i jeszcze niemamusie
Jak myslicie kobietki w co ubrac malucha przy wyjściu ze szpitala w taką pogodę powiedzmy nieco brzydszą od dzisiejszej?
I jeszcze jedno ... Jak to jest z tym L4 dla męża na opiekę nad żoną po porodzie?
Pozdrówka i uściski mamusie i jeszcze niemamusie
Ż
żużaczek
Gość
Minia, od zwenatrz licząc : rożek, kocyk, cieply pajac, skarpetki, czapeczka ciepła, pajac, body, może jeszcze na body kaftanik? ale to zalezy od grubosci pozostalych ubranek. No i buzie trzeba zasłonic, bo powietrze zimne i wiatr.
Super żużaczku, ja tez po poprzednich ciążach robiłam porządek z włosami, teraz jak odzyskam siły tez pewnie sie skuszę na balayage. Nowina- jutro wypisuja mego małego. Dzis pani szefowa na wczesniakach oznajmiła, że dzidzius śliczny i zdrowy, usg płuc wynik prawidłowy, leukocytoza spadła, przybrał na wadze do 3100 i jutro dostanie ostatnia dawke antybiotyku. O 9 rano do domku! Czy wierzycie mi, że nie mogę sie doczekać?
Ż
żużaczek
Gość
Kalinko! To wspaniała wiadomość! Czekamy na domowe zdjęcia Jonatanka
Nemezis
Fanka BB :)
Cześć Koleżanki białostoczanki! Niedawno odkryłam że jestem w ciąży i postanowiłam zapisać się do dobrego gin - wybrałam dr. Sobolewskiego z Parkowej, bo o ile wszystko będzie ok to chcę tam urodzić. Czy słyszałyście coś o tym dr? Macie jakieś doświadczenia z Parkową? Poradźcie!
reklama
Ż
żużaczek
Gość
Witaj NEMEZISna poczatku drogi ;D!
O tym dr. nie slyszałam, większosć z nas rodziła na Zamenhoffa.
O tym dr. nie slyszałam, większosć z nas rodziła na Zamenhoffa.
Podziel się: