reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

no zuzaczku rzeczywiście straszny dzień, aż mi sie przypomona mój ortopeda co dziecko chciał w kołnież wpakować, skąd ci ludzie sie biorą??? Witucha na pewno zdrowy, przecież widać na zdjęciach ;)

reklama
zuzaczku, może Witek po prostu szybko rośnie i tyle, ja mojej chyba też musze zrobic badania krwi, oczywiście lekarz nie zlecił, ale ona też szybko rośnie, strasznie długa jest ;D

Żużaczku Witek napewno jest zdrowy. Iza też miała anemie gdzies w połowie 2 miesiąca. Chyba każde dziecko to przechodzi bo kończą sie zapasy krwinek czerwonych pobranych w ciąży a organizm nienadąża wytwarzać nowych. Przy bardzo niskiej hemoglobinie podadza żelazo a jak zacznie jeść miesko sama wzrosnie. Wiec uszy do gory. Pozdrawiam Was serdecznie

Cześć . Żużaczku, też myslę, że wzrosnie- mój maluch ma leukocytozę tak jak ja, ale spokojnie każą mi jeść buraki i pietruszke, łykać feminatal i tardyferon, a żelazo przechodzi do pokarmu w 70 % i maluch pobiera. Nie przestawaj karmic piersia, czytałam, że z mieszanek żelazo wchłania sie tylko w 20%, tylko ty mu możesz dostarczyć " zdrowe" żelazo. Jedz buraki- ja jem do każdego prawie posiłku, troskliwa rodzinka obdarowała mnie buraczkami w słoikach, buraczkami w barszczu, buraczkami w soku...

A to mój Jonatan- we wtorek może będziemy juz razem, zaczął w końcu tyć, wczoraj wazył 2900, urodzeniowa waga 2950.
jonatanek0gc.jpg

Cześć dziewczynki. Elegancki chłopaczek z tego Jonatana ;-) Nic się nie martw Kalina. Uwaga, zbliżają się dni płodne i postanowiliśmy znowu spróbować, więc trzymajcie kciuki co bym dołączyła wkrótce do grona ciężarnych. :) Tylko czuję coś jakby przeziębienie mnie brało. Ja to mam pecha. Włażę pod koc. No nic, zobaczymy jak sie będę czuła. Mam obsesję teraz na punkcie swojego zdrowia. No i boję się cholernie. :(
A gdzie sie podziała nasza Minia? I jak sie czuje? :)

reklama
Do góry