reklama
Ż
żużaczek
Gość
gaga ja się tez tak pocieszam . Bo przeciez dzieci z anemia nie sa takie radosna i żywiuszcze... no i klopsiaste...
Agak29
Fanka BB :)
Żużaczku Witek napewno jest zdrowy. Iza też miała anemie gdzies w połowie 2 miesiąca. Chyba każde dziecko to przechodzi bo kończą sie zapasy krwinek czerwonych pobranych w ciąży a organizm nienadąża wytwarzać nowych. Przy bardzo niskiej hemoglobinie podadza żelazo a jak zacznie jeść miesko sama wzrosnie. Wiec uszy do gory. Pozdrawiam Was serdecznie
Cześć . Żużaczku, też myslę, że wzrosnie- mój maluch ma leukocytozę tak jak ja, ale spokojnie każą mi jeść buraki i pietruszke, łykać feminatal i tardyferon, a żelazo przechodzi do pokarmu w 70 % i maluch pobiera. Nie przestawaj karmic piersia, czytałam, że z mieszanek żelazo wchłania sie tylko w 20%, tylko ty mu możesz dostarczyć " zdrowe" żelazo. Jedz buraki- ja jem do każdego prawie posiłku, troskliwa rodzinka obdarowała mnie buraczkami w słoikach, buraczkami w barszczu, buraczkami w soku...
A to mój Jonatan- we wtorek może będziemy juz razem, zaczął w końcu tyć, wczoraj wazył 2900, urodzeniowa waga 2950.
A to mój Jonatan- we wtorek może będziemy juz razem, zaczął w końcu tyć, wczoraj wazył 2900, urodzeniowa waga 2950.
G
Gosik
Gość
Cześć dziewczynki. Elegancki chłopaczek z tego Jonatana ;-) Nic się nie martw Kalina. Uwaga, zbliżają się dni płodne i postanowiliśmy znowu spróbować, więc trzymajcie kciuki co bym dołączyła wkrótce do grona ciężarnych. Tylko czuję coś jakby przeziębienie mnie brało. Ja to mam pecha. Włażę pod koc. No nic, zobaczymy jak sie będę czuła. Mam obsesję teraz na punkcie swojego zdrowia. No i boję się cholernie.
A gdzie sie podziała nasza Minia? I jak sie czuje?
A gdzie sie podziała nasza Minia? I jak sie czuje?
G
Gosik
Gość
Albo Łobuziaczki ;D
reklama
Ż
żużaczek
Gość
albo i to i to ;D ;D
Podziel się: