reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

no moja mała wcale nie stwierdziła że chce wyjść, na prowokacji miałą 0 skórczów, wogóle nie miałąm skórczy ;D zrobili mi cesarkę bo było zagrożenie zamartwica płodową, gdyby nie to to wróciłąbym na oddział i czekałą na następną prowokację, ale cieszcie się i śpijcie ile możecie, ja teraz bym chciała tak na dwa dni małą do brzucha wepchnąć i odpocząć ;)

reklama
oj zgadzam się z tobą gaga może w nocy nie mam tak źle ale czasem w dzień chciałabym mie pare godzinek tylko dla siebie.

a to moja córcia

942c44f4ecd22aea579e8a071e506168-1010997.jpg

a to ja i Julka
bf0f39defedd65b450f573f3ab3acec2-1010977.jpg

no piękny szkrabeczek ;)

a to Majeczka a więcej zdjęć na jej stronce ;D

Majkowa fryzurka ;D

25kk.jpg

Majeczka w okularkach ;D

34ei.jpg

i uśmiech do mamuni

26td.jpg

aga jesli Cie to pocieszy, to czasem lekarze myla się co do wagi dzidzi. Mi lenczewski powiedzial idealnie, ale moje kolezanki miały czasem spore różnice (na minus)

Hej. To ja, trochę żywsza. Zdjeli mi szwy i mogę sie odgiąć, bo miałam figurę stuletniej babki. Wczoraj byłam u malucha na wcześniakach i próbowalismy ssać, udało mu się 15 ml wypić, pierś łapie, ale siły nie ma za bardzo, z butelki lepiej leci. To mały Jonatan- dali mi go potrzymac na 20 minut, rekord.
jonatan8eb.jpg

Pozdrawiam i znów jade do szpitala, wieziemy mleczko i bedzie druga próba ssania.

reklama
gaga hehehe... jak na razie to zapluszczone katarem a nie fachowe ;D... ale dzieciaczek cudny

Trzymajcie za nas kciuki jutro... maluchowi krew beda pobierac. Idzie do gabinatu z Tomaszem bo ja bym na zawał padła jakbym zobaczyla jak w taka malutka raczke igłę wbijaja. Tomasz to jest solidna instytucja, jak Bogucha zęba wyrywał to tez z Tomkiem ;D

Do góry