reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Jakaś cisza zapadła na naszym kochanym forum. Zaglądam codziennie nawet kilka razy i cisza....

Pochwalę się, że Zuzia powiedziała dzisiaj "mam" i popatrzyła na mnie :-D Ależ mnie duma rozpierała ;-) mam nadzieje, że będzie tego więcej ;-)

reklama
Jakaś cisza zapadła na naszym kochanym forum. Zaglądam codziennie nawet kilka razy i cisza....

Pochwalę się, że Zuzia powiedziała dzisiaj "mam" i popatrzyła na mnie :-D Ależ mnie duma rozpierała ;-) mam nadzieje, że będzie tego więcej ;-)

wow!!1 no to super, to jeszcze "a" i mama będzie :)

a moja Ola chora i to mocno, kaszle, ma katar, zaropiałe oczy, zaczerwienione ucho i bakterie w moczu ma ale nie dużo ich jest... niestety antybiotyk przypisali i biję się z myślami czy dawać czy nie bo sama pani doktor niezdecydowana była......bo na te bakterie to by nie dawała ale skoro mała już ma czerwone gardło to by dała... i takie tam :(((( no a Ola już mleka nawet nie tyka i niczego oprócz wody :((((( jeszcze trochę i ducha wyzionę przez to wszystko.....

wow!!1 no to super, to jeszcze "a" i mama będzie :)

a moja Ola chora i to mocno, kaszle, ma katar, zaropiałe oczy, zaczerwienione ucho i bakterie w moczu ma ale nie dużo ich jest... niestety antybiotyk przypisali i biję się z myślami czy dawać czy nie bo sama pani doktor niezdecydowana była......bo na te bakterie to by nie dawała ale skoro mała już ma czerwone gardło to by dała... i takie tam :(((( no a Ola już mleka nawet nie tyka i niczego oprócz wody :((((( jeszcze trochę i ducha wyzionę przez to wszystko.....

Biedna Ola... może dlatego nie miała apetytu? lepiej podaj antybiotyk bo te trzy objawy na raz to poważna sprawa. A jak z temperaturą? Może dlatego chce wode tylko? A jak z obiadkami? Je? Trzymam za Was kciuki.

U nas bez zmian: ja nadal piszę, doszło więcej pracy, Ł robi nadgodziny, a ja z małą sama wieczorami... Ech... a już myślałam, że uda mi się w weekend czas wygospodarować, żeby wyjść gdzieś z małą, ale nic na to nie wskazuje - mam na 4h do pracy iść :eek:

Póki pamiętam - Dziewuszki, zapisujcie się na aktywnych mamach, bo spotkania będą tylko przez ten portal organizowane (oczywiście z udziałem J&J i BB).
Może jakies spotkanko w lipcu?

Co u Was dziewczyny?

Zu wczoraj 7 miesięcy skończyła. Przy tym marudziła pół nocy, płakała przez sen (lunatyzm po mamusi?!) no i jest marudna od kilku dni. Może to zęby? :sorry:

Filonka odwiedzimy , odwiedzimy :-)

Ja od lipca juz do pracy, ciesze sie abrdzo :)

U nas oki...............Olis wczoraj rozcial luk brwiowy i am 2 szwy.............oczywiscie juz dzisiaj mu opatrunek przeszkadzal i sobie zdjal bo stwierdzil "ze juz nie boli mamo" i lata z niebieskimi sterczacymi nitkami nad powieka heheh.Za tydzien dopiero sciagamy.
Pogoda paskudna sie zrobila.....bleeee

Ach ten rozrabiaka ;-) No to super, że idziesz do pracy :-)

U nas to samo: praca, Zuzia, dom, mgr... Dzisiaj byłam z Zu u pana doktora bo kaszle w nocy (a co dziwne - tylko jak śpi). Okazalo się, że to od refluksu...

reklama
Próbowałam zapisać się na atywnych mamach ale niestety przy rejestracji pokazuje mi że błędny e-mail i nie chce puścić dalej. Jakby to komputer wiedział lepiej jaki mam adres mailowy. Więc niestety nie da rady. ...@poczta.fm nie przechodzi. Jak mu wpisałam wymyślony adres .....@poczta.pl to mu pasowało i zarejestrował, tyle że nie doptarł do mnie mail zwrotny.

Do góry