reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Jakaś cisza zapadła na naszym kochanym forum. Zaglądam codziennie nawet kilka razy i cisza....

Pochwalę się, że Zuzia powiedziała dzisiaj "mam" i popatrzyła na mnie :-D Ależ mnie duma rozpierała ;-) mam nadzieje, że będzie tego więcej ;-)

reklama
Jakaś cisza zapadła na naszym kochanym forum. Zaglądam codziennie nawet kilka razy i cisza....

Pochwalę się, że Zuzia powiedziała dzisiaj "mam" i popatrzyła na mnie :-D Ależ mnie duma rozpierała ;-) mam nadzieje, że będzie tego więcej ;-)

wow!!1 no to super, to jeszcze "a" i mama będzie :)

a moja Ola chora i to mocno, kaszle, ma katar, zaropiałe oczy, zaczerwienione ucho i bakterie w moczu ma ale nie dużo ich jest... niestety antybiotyk przypisali i biję się z myślami czy dawać czy nie bo sama pani doktor niezdecydowana była......bo na te bakterie to by nie dawała ale skoro mała już ma czerwone gardło to by dała... i takie tam :(((( no a Ola już mleka nawet nie tyka i niczego oprócz wody :((((( jeszcze trochę i ducha wyzionę przez to wszystko.....

wow!!1 no to super, to jeszcze "a" i mama będzie :)

a moja Ola chora i to mocno, kaszle, ma katar, zaropiałe oczy, zaczerwienione ucho i bakterie w moczu ma ale nie dużo ich jest... niestety antybiotyk przypisali i biję się z myślami czy dawać czy nie bo sama pani doktor niezdecydowana była......bo na te bakterie to by nie dawała ale skoro mała już ma czerwone gardło to by dała... i takie tam :(((( no a Ola już mleka nawet nie tyka i niczego oprócz wody :((((( jeszcze trochę i ducha wyzionę przez to wszystko.....

Biedna Ola... może dlatego nie miała apetytu? lepiej podaj antybiotyk bo te trzy objawy na raz to poważna sprawa. A jak z temperaturą? Może dlatego chce wode tylko? A jak z obiadkami? Je? Trzymam za Was kciuki.

U nas bez zmian: ja nadal piszę, doszło więcej pracy, Ł robi nadgodziny, a ja z małą sama wieczorami... Ech... a już myślałam, że uda mi się w weekend czas wygospodarować, żeby wyjść gdzieś z małą, ale nic na to nie wskazuje - mam na 4h do pracy iść :eek:

Póki pamiętam - Dziewuszki, zapisujcie się na aktywnych mamach, bo spotkania będą tylko przez ten portal organizowane (oczywiście z udziałem J&J i BB).
Może jakies spotkanko w lipcu?

Co u Was dziewczyny?

Zu wczoraj 7 miesięcy skończyła. Przy tym marudziła pół nocy, płakała przez sen (lunatyzm po mamusi?!) no i jest marudna od kilku dni. Może to zęby? :sorry:

Filonka odwiedzimy , odwiedzimy :-)

Ja od lipca juz do pracy, ciesze sie abrdzo :)

U nas oki...............Olis wczoraj rozcial luk brwiowy i am 2 szwy.............oczywiscie juz dzisiaj mu opatrunek przeszkadzal i sobie zdjal bo stwierdzil "ze juz nie boli mamo" i lata z niebieskimi sterczacymi nitkami nad powieka heheh.Za tydzien dopiero sciagamy.
Pogoda paskudna sie zrobila.....bleeee

Ach ten rozrabiaka ;-) No to super, że idziesz do pracy :-)

U nas to samo: praca, Zuzia, dom, mgr... Dzisiaj byłam z Zu u pana doktora bo kaszle w nocy (a co dziwne - tylko jak śpi). Okazalo się, że to od refluksu...

reklama
Próbowałam zapisać się na atywnych mamach ale niestety przy rejestracji pokazuje mi że błędny e-mail i nie chce puścić dalej. Jakby to komputer wiedział lepiej jaki mam adres mailowy. Więc niestety nie da rady. ...@poczta.fm nie przechodzi. Jak mu wpisałam wymyślony adres .....@poczta.pl to mu pasowało i zarejestrował, tyle że nie doptarł do mnie mail zwrotny.

Do góry