e-stera
Fan(ka)
Nati albo od alergii-tez tylko w nocy jest kaszel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jednak refluks, ale póki co obserwuję.Nati albo od alergii-tez tylko w nocy jest kaszel
Ola od poniedziałku w szpitalu jest, trafiliśmy z podejrzeniem zapalenia płuc ale okazało się ,że to ucho i że coś z przewodem pokarmowym (jakieś zapalenie) i nie chce temu niby jesc- niby bo wyniki ma dobre i sami nie wiedzą......oszaleję jeszcze trochę. Zaraz jadę znowu do niej i jutro wypytam co i jak lekarza i jak nic nie beda na ten brzuch leczyc to do domu wypisuję bo to robi się juz jakieś śmieszne, nooo tylko łaskawie antybiotyk dorzylnie dają a moje dziecko tak pokłute,że szkoda gadać... bo nie daje się wkłuć niestety i sobie weflon wyciaga((( ech, jestem na pograniczu wszystkiego a jeszcze dzis tam ostry dyżur i my w izolatce pojedyńczej bylismy to nam wpakowali jeszcze łózko i dziecko z tym samym..... nie ma miejsca na nic... a sala obok 3-osobowa pusta, rzygać się chce na ten narodowy fundusz...wszystko z łaską jakby nie wiem co........
jak bede miała jak to dam znać co i jak
paaa
hej...
u nas srednio ciekawie :/ Paweł przez miesiac 100g przytył ;/ wazy 8150g :| maluśko zwiększyliśmy jedzenie "normalne" za 2 tyg kontrol zoabczymy czy polepszy sie jak nie to do szpitala na badania eh ... pozatym we wtorek jedziemy do mojej siostry odpoczac z Pawełkiem ... ;] pozatym wsyztsko ok
wczoraj spotkałam sie z moją koleżanką której przyjaciółka pracuje z kobieta co córka poszła rodzic do szpitala gdzie ja rodziłam <USK> ... była w ciazy, wszytsko przebiegało sprawnie wrecz ksiazkowo ... to było jej pierwsze dziecko :/ no i męczyli ją od rana po ilus tam godzin nie chcieli zrobic cesarki kazali normalnie rodzic ... no i wkoncu jak dziecko zeszło do kanału udusiło sie w nim : wyjęli juz dziecko martwe szok !!!!! co najgorsze cisza... szpital milczy ... strasznie to co sie dzieje ...