reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ania - jak Ola?

Kasiu - to prawda... Paranoja się dzieje na tych porodówkach...

U nas ciekawie :-) Ja pracuję, mąż robi łódkę, Zuzia broi. Dodatkowo u mnie słabe wyniki. Hemoglobina słaba i OB podwyższone... Padło podejrzenie na białaczkę, ale na szczeście to zaostrzona anemia... Mam jeszcze od cholery i troche badań i mam nadzieję, że dadzą mi spokój, bo nie chce mi się marnować czasu na to... Ale jak mus to mus. A wyniki robiłam przy okazji jak okres mi się spóźniał i test był negatywny - niewiadomo było dlaczego nie mam okresu. Zlecili mi morfologię z hcg i wyszły takie kwiatki... Zakaz stresów, przemęczenia itp.. A weź w pracy się nie stresuj i nie przemęcz się przy dziecku...

reklama
Mam jeść mięsa więcej i przeszłam na system 1/1... ale z zastrzeżeniem że tylko do końca lipca. Na 3 fazie już powinno być ok. Ja czuję się zdrowa ;-)

Dobrze, że nie będzie dużej blizny u Olisia. i... Oliś - wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-)

Ostatnia edycja:
Zuzia ma ząbka!!!:-):-):-):-) Dzisiaj w końcu wyszedł :-) Chociaż przy Pawełku moja Zu to leszczyk :-p Kasiu - zdrówka dla Pawełka.

Ależ pogoda dzisiaj... Wieje strasznie...

Pawełku - gratulacje :-)

Nasza Zuzia ma już drugiego ząbka :-D Teraz stoi sama... puszcza się rąk, kanapy, stołu i stoi... ale pada na pupkę od razu - boi się zrobić kroku. Wczoraj pierwszy raz w piaseczku się bawila :) nie obeszło się bez spróbowania :p Później pluła piaskiem i nie brała go do buzi. W jeziorku też obłęd - nie chodziła przy brzegu tylko leciała na głęboką wodę ;-)

reklama
Hej, u nas powoli do przodu.całe dnie na dworze-chowamy sie tylko w najwiekszzy upał. a potem od 17 do 21 szalenstwo na palcu w piaskownicy-znosmy tony piachu do domu hihiih.Jezdzimy do parku..............
Trzeba by jakies spotkanko zoorganizowac

Do góry