reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

No to super :-) Moją pracę oddał mi do poprawienia (nikt nie obroni się u nas w pierwszym terminie... nasz promotor wyjeżdża przed samą obroną) I będę się bronić w drugim terminie.

U nas Zuzia pluska się w baseniku :-)

reklama

dzieki za porady.To ja juz niedlugo swojej podam jabluszko.
A mam jeszcze jedno pytanko:

a w jakim wieku mozna oddac juz dziecko do żlobka?a moze jest jakis dobry zlobek dla najmlodszych,to prosze o porady.Boje sie ze jak oddam takie 6 miesieczne niemowle to je tam polozą do łóżeczka i nikt nie bedzie sie interesowal nim.Czy takie maluchy wogule przyjmuja?????

Ostatnia edycja:
półroczne dzieci są już w żłobkach. Musisz sprawdzic najpierw żłobek. Ewuśka29 prowadzi żłobek. Aniamacek też się martwiła, ale teraz jest zadowolona, bo wie, że jej Olcia jest pod dobrą opieką.

półroczne dzieci są już w żłobkach. Musisz sprawdzic najpierw żłobek. Ewuśka29 prowadzi żłobek. Aniamacek też się martwiła, ale teraz jest zadowolona, bo wie, że jej Olcia jest pod dobrą opieką.
bardzo dziękuję:)))))Na Marczukowskiej nie mamy już miejsc,jest jeszcze kilka na Prowiantowej i ciągle nie zamknełam grupy na dofinansowanie więc zapraszam:)

Ostatnia edycja:
bardzo dziękuję:)))))Na Marczukowskiej nie mamy już miejsc,jest jescze kilka na Prowiantowej i ciągle nie zamknełam grupy na dofinansowanie więc zapraszam:)
A ile miesiecznie taki żlobek kosztuje dla 6 miesiecznego dziecięcia?ile godzin max moze dziecko w nim przebywac?to placi sie za godziny czy za dni?

możesz na stronce sprawdzić żłobków. Jest gdzieś w necie ranking prywatnych żłobków i przedszkoli (nie pamiętam stronki, trafiłam na nią przypadkiem). i wiem, że były też żłobki z Białegostoku.

Ja przeżywam kryzys jakiś: wiecznie mi smutno i jakoś tak dziwnie... Mąż robi nadgodziny akurat wtedy, kiedy ja muszę pisać pracę mgr... Dopadł mnie kryzys twórczy i poprawianie pracy idzie mi jak krew z nosa...

Witajcie kochane...dawno mnie nie było bo nie mam na nic czasu a po pracy staram się dać Oli z siebie wszystko i niestety potem nie mam już siły na nic... no ale pewnie niedługo się przyzwyczaję:)

Oleńka przychorowała, oprócz tego ,że nie chce jeść i robimy jej masę badań to jeszcze od dzisiaj kaszle i ma katar i biegunkę,byliśmy u lekarza i powiedziano nam,że to przeziębienie....oby tylko
Do żłobka nie poszła dziś i myślę,że pewnie w tym tyg nie pojdzie już, zobaczymy jeszcze.
Rosi- zadzwon do żłobka i się spytaj co Ciebie interesuje, dowiesz się cen itd. Tak jak pisasła Natalia- byłam pełna obaw i aż się trzęsłam na samą myśl o żłobku ale teraz jestem mega zadowolona i nie martwię się o swoje dziecko, opieka jest super i Ola akceptuje "ciocie" bo się do nich przytula i wyciąga rączki no ale musisz sama podjąć decyzję i wszystkiego się dowiedzieć. Ja się załapałam na dofinansowanie i płace 500 zł miesięcznie.

Natalia- ale Ci fajnie,że Zuzieńka już taka gadatliwa jest :)))) moja to póki co babababa i mamamama się wkręciło:))) ale najfajniej jak woła mamamama- wiem,że to bezwiednie no ale jestem taaakkaaaa dumna ;) no i raczkować zaczęla- w sumie tak śmiesznie się podciąga na rączkach i jakoś na boczku sunie no ale to już coś :)

Estera - jak tam praca? wiadomo coś?
Kasiula- jak Pawełek???

A tak wogole to gdzie się podziała Aneczka?????

możesz na stronce sprawdzić żłobków. Jest gdzieś w necie ranking prywatnych żłobków i przedszkoli (nie pamiętam stronki, trafiłam na nią przypadkiem). i wiem, że były też żłobki z Białegostoku.

Ja przeżywam kryzys jakiś: wiecznie mi smutno i jakoś tak dziwnie... Mąż robi nadgodziny akurat wtedy, kiedy ja muszę pisać pracę mgr... Dopadł mnie kryzys twórczy i poprawianie pracy idzie mi jak krew z nosa...

AAAa Rosi- ja na Marczukowską Olę prowadzam :)

Natalia- no Coś ty:))) nie smuc się kochana, już Cię tulam mocno :)))) pewnie zmęczona bardzo jesteś i temu taki nastrój nie bardzo :))) jeszcze trochę i będziesz miała już wsio za sobą i mgr w kieszeni :))))))

Oj Aniu - nic nei mów... W pracy też masakra - latanie po urzędach, teraz już cały etat... Do tego praca magisterska... i tak mnie cham nie przepuścił na peirwszy termin - mści się na mnie mój promotor... ech... tak to jest jak się ma niewyparzony język...

Moja mówi ajajaja i tatadada i nic poza tym... No, może am zaczęła jak chce jeść, czasami niam mówi. Zębów nadal brak. i jak się "kłóci" to śmiesznie mówi - coś na kształt ojtiojti hehe

reklama
Do góry