reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Witam Was dziewczyny! Dawno juz nie pisałam choć staram się czytać w miarę na bieżąco. Widzę że dzieciaczki ogromne postępy robią, a zwłaszcza ZUZIA. Niesamowite że staje już na nogi, a ja myslałam że jak Paulinka w 7,5 miesiąca wstawała to szybko. A PAWEŁEK widac że zadowolony z zabawki. Paulinki pytałam co chce na Dzień Dziecka to powiedziała że coś z Kubuśiem Kufatkiem (tzn. Puchatkiem).
A co do jedzenia to u nas nigdy nie było rewelacyjnie (oczywiście nie liczę okresu kiedy była na piersi, bo wtedy jadła super). Czasem jest całkiem dobrze, ale nieraz przechodziliśmy przez dziwne upodobania jedzeniowe, które trawja nawet ok miesiąca. Teraz niestety też jest fatalnie, nie chce jeść zup. Ogólnie z obiadmi jest kiepsko. Dziś np zjadła rano chrupki z mlekiem dość sporą miesczkę, pół jabłka, bułeczkę słodką na podwórku, obiadu nie tknęła. Wypiła mleczko na kolację ok. 180 ml. I to wszystko. i tak jest od ok. 2 tyg. Może jeszcze troche i minie. Na szczescie pije wode i soki.
Pochwale sie jeszcze zdałam egzamin z angielskiego do specjalizacji. Hura.

reklama
Ela - gratulacje!

Dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę - te, które były na spotkaniu w Fikolandzie, zalogujcie się na Aktywne MAmy i zapiszcie się na spotkanie masaż shantala - to spotkanie już było i musimy je opisać, wstawić zdjęcia itp. Jest to BAAARDZO WAŻNE. Logujcie się i zapisujcie ;-)

Moja mała rozrabiaka :-)
P1120081.jpgP1120027.jpgP1120036.jpgP1120020.jpg

Dzisiaj rano dorwała pasek od bluzki i nosiła go jak piesek ;) Wczoraj wywaliła na siebie kosz z zabawkami. A reklamówki to jej najlepsza zabawka. hehe

Ech... kolejny weekend bez męża... szkoli się biedny ;-) a ja w końcu wezmę się za posprzątanie mieszkania. Czeka mnie góra prasowania i prania... a jakoś znajduję sobie 10 innych zadań żeby tylko tego nie robić :p

Ela- gratuluję !
Natalia- z Zuzi to niezła rozrabiaka patrzę :))) no i dobrze!! w końcu po to jest, nie??:))

A ja jutro do pracy:( ech, ciężko mi tak jakoś się przestawić ale mam nadzieję,że to tylko taki strach przed burzą a burza okaże się małym deszczykiem... A Ola jutro na prawie 8 godzin do żłobka, mam nadzieję,że bedzie dobrze bo panie mowią,że jesć nie chce za bardzo i płaczliwa się zrobiła, oby to tylko przejściowe problemy były no ale jakby nie było to się bardzo martwię...

We wtorek idziemy do pediatry żeby zobaczyła czy mała zdrowa i co jej jest,że dalej nie chce jesc...ostatnio na śpiocha ją karmię.... no ale dzisiaj poł słoiczka zupki zjadła- toż to cud :))) pewnie będziemy jej wszystkie wyniki robić i krwi i moczu bo na ząbki to nic nie widać, dziąsła w normie :)

jakoś myśli dziś zebrać nie mogę przez ten jutrzejszy dzień i jak chora cały dzień sprzątam i sprzątam :))) Trzymajcie za mnie i za Olę kciuki!!!!!

Aneczko -trzymam mocno kciuku! A jak Ola ogólnie w żłobku? Jak przeżyłaś pierwsze dni?

Patrzę, że wczoraj rocznicę ślubu miałaś ;-) Nasza w sobotę ;-)

Hej
Ja wrocilam z urlopiku-krotko ale dobre i to_Opalilam sie, wypoczelam, Olis sie pluskal.......bylo super.Domek swietny miejsce tez..polecam
Ania trzymam kciuki, bedzie dobrze :-)
Mnie sie z praca przedluza i przedluza...ech..ale przynajmniej jestem z Olim :-)

Estera, nie martw się, może znajdziesz inną pracę? Albo może coś własnego ?

a ja dzisiaj jadę pracę mgr odebrać. Zobaczę co mój promotor znowu nawymyślał...

hej dziewczyny weszłam tu żeby się was poradzić znacie jakiegoś dobrego fotografa w Białymstoku ? chodzi mi o fotografię dziecięcą chciałabym córci zrobić fajną i oryginalną pamiątkę żeby fotki były zrobione z pomysłem a nie takie ot po porostu od niechcenia.

reklama
Do góry