reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
jakaś cisza tu zaległa...

U nas - bieganie za Zuzią... Codzienne odkurzanie i brak czasu żeby usiąść i skończyć pracę magisterską. Od powolnego raczkowania Zuzia zaczęła raczkować speedem....

Aniamacek, Kasiiula, Filonka, Awru - to nasz pierwszy dzień matki :-D

Kobietki co myślicie o spotkaniu?

Ostatnia edycja:
jakaś cisza tu zaległa...

U nas - bieganie za Zuzią... Codzienne odkurzanie i brak czasu żeby usiąść i skończyć pracę magisterską. Od powolnego raczkowania Zuzia zaczęła raczkować speedem....

Aniamacek, Kasiiula, Filonka, Awru - to nasz pierwszy dzień matki :-D

Kobietki co myślicie o spotkaniu?

no no pierwszy Dzien Matki :) jak ladna pogoda to przejde sie do parku na lody hehehe przyjemnosc se zrobie ;P a co mi ;)

we wtorek za tydzien dzien dziecka :) juz kupilam na allegro zabawke dla Pawełka mam nadzieje ze sie sprawdzi Playskool Bujak Żyrafa 2w1 Hasbro 09141 DPD 0zł (1039371175) - Aukcje internetowe Allegro :)))

a co do spotkania to chetnie ... ale wam zazwyczaj weekend pasuje co ?? a u nas maz w weekendy w domu i staramy sie czas spedzac razem ... no ale piszcie bedziemy kombinowac wrazie co :D

Hej
Spotkanie chetnie chetnie.............
Ja jeszcze nie pracuje....remont trwa
pogoda byla super wiec z Olim cale dnie na dworze, park, plac zabaw, na rowerze jezdzimy.
Oby pogoda sie poprawila, bo wyjezdzamy .....domek sobie wynajelismy na Mazurach,doczekac sie nie moge :-)
Kasia zabawka super....ale nie za maly Pawelek, dzieko musi samo stabilnie siedziec

no no troche za mały mzoe w sumie jak posadze to siedzi ale sam to jeszcze nie usiadzie jak lezy np :) najwyzej poczeka troche bo nie mialam pomysłu co mu kupic... kolejna zabawke co bedzie lezec? a tak za jakis czas moze zajmie go na troche :) najwyzej poczeka :D bedzie mial motywacje zeby szybciej siadac hehe :)
my za tydzien juz po aparat jedziemy mam nadzieje ze jakos to bedzie :) i czekamy na decyzje kiedy komisja aby orzec niepełnosprawnosc i dalej bedziemy papiery składac o dofinansowanie aparatu dla Pawełka :) a jutro nasz Dzien wiec w imieniu naszych pociech Wszytskiego Czego se zapragniecie Mamuśki :* :)

Jak Minął Dzień Matki? Zuzia zrobiła dla mamy prezent: stanęła na nóżki przy kanapie. Matko, jak to dziecko w szalonym tempie się rozwija! Byliśmy u ortopedy i mówił, że ma dobrze wykształcone kości i żebym nie zabraniała - ona rozwija się we własnym tempie i nie ingerować w nic. Chce siadać - niech siedzi.

Jak Pawełek? Macie już aparat?

Jakoś cicho ostatnio tu się zrobiło...

Ja mam szalony okres - przygotowania do obrony i sesję, ale myslę, że albo popludniu albo w weekend mogłabym znaleźć czas na spotkanie :-)

:) my jeszcze nie mamy aparatu we wtorek jedziemy ... ale przyszla decyzja o komisje na orzeczenie niepełnosprawnosci .... i az 7 wrzesnia :| zastanawia mnie czy jak zdam podanie o przyspieszenie czy to cos da ;/ :/ bez tego orzeczenia nie bede miala dofinansowania a nie wiem czy z banku aparatów wypożycza nam na tyle ... :| mam nadzieje ze we wtorek mi ktoś rozjaśni sprawe ... pozatym mam inny problem bo nie wiem co robic ... wychowawczego 400 zl a jak sie zwolnie to dostane 520 na opieke nad dzieckiem z orzeczeniem niepełnosprawności ... ale z tym to do wrzesnia mam czas
ja przed wczoraj bylam z Pawełkiem w Zoo ... i pozniej na antoniukspacerkiem :D jak o 11 wyszłam to 14 byłam na wierzbowej :) mały był grzeczny wmiedzy siedzial i obserwował wszystko ... :) a no i zabawka przyszla ... Pawełek zamiast bujac sie to skacze :) hehehe
[video=youtube;SIWpgrSu9tc]http://www.youtube.com/watch?v=SIWpgrSu9tc[/video]

reklama
Do góry