reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
jakaś cisza tu zaległa...

U nas - bieganie za Zuzią... Codzienne odkurzanie i brak czasu żeby usiąść i skończyć pracę magisterską. Od powolnego raczkowania Zuzia zaczęła raczkować speedem....

Aniamacek, Kasiiula, Filonka, Awru - to nasz pierwszy dzień matki :-D

Kobietki co myślicie o spotkaniu?

Ostatnia edycja:
jakaś cisza tu zaległa...

U nas - bieganie za Zuzią... Codzienne odkurzanie i brak czasu żeby usiąść i skończyć pracę magisterską. Od powolnego raczkowania Zuzia zaczęła raczkować speedem....

Aniamacek, Kasiiula, Filonka, Awru - to nasz pierwszy dzień matki :-D

Kobietki co myślicie o spotkaniu?

no no pierwszy Dzien Matki :) jak ladna pogoda to przejde sie do parku na lody hehehe przyjemnosc se zrobie ;P a co mi ;)

we wtorek za tydzien dzien dziecka :) juz kupilam na allegro zabawke dla Pawełka mam nadzieje ze sie sprawdzi Playskool Bujak Żyrafa 2w1 Hasbro 09141 DPD 0zł (1039371175) - Aukcje internetowe Allegro :)))

a co do spotkania to chetnie ... ale wam zazwyczaj weekend pasuje co ?? a u nas maz w weekendy w domu i staramy sie czas spedzac razem ... no ale piszcie bedziemy kombinowac wrazie co :D

Hej
Spotkanie chetnie chetnie.............
Ja jeszcze nie pracuje....remont trwa
pogoda byla super wiec z Olim cale dnie na dworze, park, plac zabaw, na rowerze jezdzimy.
Oby pogoda sie poprawila, bo wyjezdzamy .....domek sobie wynajelismy na Mazurach,doczekac sie nie moge :-)
Kasia zabawka super....ale nie za maly Pawelek, dzieko musi samo stabilnie siedziec

no no troche za mały mzoe w sumie jak posadze to siedzi ale sam to jeszcze nie usiadzie jak lezy np :) najwyzej poczeka troche bo nie mialam pomysłu co mu kupic... kolejna zabawke co bedzie lezec? a tak za jakis czas moze zajmie go na troche :) najwyzej poczeka :D bedzie mial motywacje zeby szybciej siadac hehe :)
my za tydzien juz po aparat jedziemy mam nadzieje ze jakos to bedzie :) i czekamy na decyzje kiedy komisja aby orzec niepełnosprawnosc i dalej bedziemy papiery składac o dofinansowanie aparatu dla Pawełka :) a jutro nasz Dzien wiec w imieniu naszych pociech Wszytskiego Czego se zapragniecie Mamuśki :* :)

Jak Minął Dzień Matki? Zuzia zrobiła dla mamy prezent: stanęła na nóżki przy kanapie. Matko, jak to dziecko w szalonym tempie się rozwija! Byliśmy u ortopedy i mówił, że ma dobrze wykształcone kości i żebym nie zabraniała - ona rozwija się we własnym tempie i nie ingerować w nic. Chce siadać - niech siedzi.

Jak Pawełek? Macie już aparat?

Jakoś cicho ostatnio tu się zrobiło...

Ja mam szalony okres - przygotowania do obrony i sesję, ale myslę, że albo popludniu albo w weekend mogłabym znaleźć czas na spotkanie :-)

:) my jeszcze nie mamy aparatu we wtorek jedziemy ... ale przyszla decyzja o komisje na orzeczenie niepełnosprawnosci .... i az 7 wrzesnia :| zastanawia mnie czy jak zdam podanie o przyspieszenie czy to cos da ;/ :/ bez tego orzeczenia nie bede miala dofinansowania a nie wiem czy z banku aparatów wypożycza nam na tyle ... :| mam nadzieje ze we wtorek mi ktoś rozjaśni sprawe ... pozatym mam inny problem bo nie wiem co robic ... wychowawczego 400 zl a jak sie zwolnie to dostane 520 na opieke nad dzieckiem z orzeczeniem niepełnosprawności ... ale z tym to do wrzesnia mam czas
ja przed wczoraj bylam z Pawełkiem w Zoo ... i pozniej na antoniukspacerkiem :D jak o 11 wyszłam to 14 byłam na wierzbowej :) mały był grzeczny wmiedzy siedzial i obserwował wszystko ... :) a no i zabawka przyszla ... Pawełek zamiast bujac sie to skacze :) hehehe
[video=youtube;SIWpgrSu9tc]http://www.youtube.com/watch?v=SIWpgrSu9tc[/video]

reklama
Do góry