reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Wybor spory............cenowo zalezy co- ubrania maja kiepskie jakosciowo-body po 2,3 praniach to szmaty..............
A na Handlowej i jeszcze naprzeciw Fattlandii jest hurtownia dziecieca-tam dosyc tanio

reklama
Wybor spory............cenowo zalezy co- ubrania maja kiepskie jakosciowo-body po 2,3 praniach to szmaty..............
A na Handlowej i jeszcze naprzeciw Fattlandii jest hurtownia dziecieca-tam dosyc tanio
mi bardziej chodzi o łuzeczka i akcesoria bo ciuszki juz mam. dzieki za odp może w piatek przejade sie i oblukam co i jak

hejka dziewczynki :) mam do Was znów pytanko : a że jesteście bardziej zorientowane na sklepy w białymstoku... ja w sumie dopiero teraz zaczełam po owych chodzić tzn dziecięcych..... a chodzi mi konkretniie o fartlandie przy ul. upalnej.... byłyście tam może, robiłyście jakies zaku[py dla Waszych dzieciaczków? warto tam sie przejechać? i jak tam cenowo stoi ten sklep według innych takich wiekszych typowo dzieciecych np w porównaniu z hurt. na handlowej? z tego co widz oferte z netu i galerie maja tam szeroki wybór.
dzieki z góry za jakies info . pozdrawiam

mi bardziej chodzi o łuzeczka i akcesoria bo ciuszki juz mam. dzieki za odp może w piatek przejade sie i oblukam co i jak
dla mnie fartlandia to za sama marke ma wyzsza cene ... takie moje zdanie ....
na przeciw jej jest BABY i tam tanio dosc i na handlowej tak samo
ale ja bym ci polecila przejechac sie poogladac i wrazie co przez neta zamowic ze sklepu jakiegos internetowego ja chcialam turystyczne Coneco i widzialam w fatrlandii o 100 zl drozej niz przez internet wiec moze rozejrzyj sie upatrz se bedziesz wiedziala jak wyglada itp i przez internet uda sie ci go zamowic :)

Jeżeli chodzi o bodziaki - kupuję za 5-7 zł w fartlandii, opłaca się jeszcze kupować rajstopki. Ale nic więcej. W Baby jest tanio i w miarę ok ciuszki. Są tańsze i droższe. Mają tam też wózki, łóżeczka i inne akcesoria. Na Handlowej w Bambino też jest pory wybór, tam mi rodzice wózek kupili. Sama kupowałam tam przewijak, pościel, poszwy, ręczniczki, kocyki itp. A łóżeczko kupiłam w necie.

dzieki za wszystkie podpowiedzi.... jutro jednak wybieam sie do Białego bo do szkoły musze zajrzeć , wybiore sie do tych sklepów i porównam ceny... a nastepnym razem juz z K pojedziemy tylko od razu po kupno łużeczka i wózka z tych wiekszych spraw i dokupie brakujące akcesoria. o tym sklepie na przeciw fartlandii to wogóle nie słyszałam wiec bede miała dośc szeroki wybór. bo tak jak mówiłam byłam tylko w Bambino (ceny były przyzwoite)
dziś byłam u gin na usg moj bobo waży już 1.900 kg:-) fajnie było go zobaczyc:-):tak:
pozdrawiam i życze miłego dzionka

a ja wyszukiwałam na allegro albo na ceneo, skąpcu. I opłaciło mi się kupno łóżeczka. Ale jeżeli chodzi o wózek - w Bambino było taniej niż na allegro z przesyłką. Różnica 40 zł :-p Ale zawsze to coś ;-)

bylam w tej fartlandii i własnie szału nie ma wózki i łuzeczka tego samego typu gdzie indziej sa o wiele tansze. ku memu zaskoczeniu przypadkiem dziś byłam w galeri alfa i tam na 2 pietrze jest sklep dzieciecy, już se upatrzyłam wózio bardzo fajny, super wyposażenie i cena również przyzwoita. wiec chyba jeden kłopot mam z głowy.
pozdrówka

reklama
bylam w tej fartlandii i własnie szału nie ma wózki i łuzeczka tego samego typu gdzie indziej sa o wiele tansze. ku memu zaskoczeniu przypadkiem dziś byłam w galeri alfa i tam na 2 pietrze jest sklep dzieciecy, już se upatrzyłam wózio bardzo fajny, super wyposażenie i cena również przyzwoita. wiec chyba jeden kłopot mam z głowy.
pozdrówka
a jaki to wozek?? :)
a patrzylas na necie moze ten sam model taniej bys znalazla nawet 100 zl to duzo przy wydatkach dla dzieci :)

a ten sklep na gorze to KIDDIE fajny ... ale ceny ma spore :D kupilam tam tasiemke do smoczka za 16 zl :-p

Do góry