reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

cyc z reguły jest częściej:)
moja je co 3 h i to jeśli mleko też 150 więc luzik raczej:)
my idziemy na spacer dawno wszyscy razem nie byliśmy;/

reklama
moja dziiaj nie je... o 4 zjadła kaszkę ( a raczej mleko z kaszką) i dopierto o 11 zjasła 100 ml i musialo byc mloko z kaszka bo amym mlekiem plula... u Ciebie Kasi tez tak Pwelek kaszke polubil?
tak bardzo ale ja ttylko na noc daje raz i to z mniejszona ilosca kaszki niz jest napisane na opakowaniu jednak troche za wczesnie aby kazdy posilek z kaszka dawac tak mysle
Filonek, jak egzamin?

dzięki Kasia, może faktycznie przesadzam :)

Ale to moze coś w powietrzu, że dzieci nie chcą jesc... Ola zjadła o 8- 150ml i o 12,40 150ml, zawsze jadła co 2 godzinki cyca....
A tak wogole Natalia i Kasia, co ile karmicie wasze maleństwa i jaką ilością?

moj okolo 3h i 120ml ale bardzo czesto je po 80 nie chce to nie zmuszam ....

ale dzis Pawełek straszny jest placze marudzi ... jesc nie chce spac tez nie bo spal niedawno pic nie chce zabawki na chwile zabawia go i za chwile placz :(

moj okolo 3h i 120ml ale bardzo czesto je po 80 nie chce to nie zmuszam ....

ale dzis Pawełek straszny jest placze marudzi ... jesc nie chce spac tez nie bo spal niedawno pic nie chce zabawki na chwile zabawia go i za chwile placz :(

mówie,że coś w powietrzu chyba... biedne dzieciaczki:-(
aaa, przestawiłaś się na bebilon comfort? nie ulewa już Pawełek?

dzięki Kasia, może faktycznie przesadzam :)

Ale to moze coś w powietrzu, że dzieci nie chcą jesc... Ola zjadła o 8- 150ml i o 12,40 150ml, zawsze jadła co 2 godzinki cyca....
A tak wogole Natalia i Kasia, co ile karmicie wasze maleństwa i jaką ilością?
zazwyczaj co 3 h i na dobranoc dostaje 160 ml mleka z 3 lyzeczkami kaszki

spokojnie dużo dzieci teraz ma alergie pokarmową takie czasy my też pijemy nutramigen.

niestety, takie czasy to fakt
Dobrze ze już wiadomo co i jak i tylko do przodu:-) , myslałam,że nutramigenu pić nie będzie taki śmierdzący i nie dobry ale o dziwo jej smakuje wieć na dobranoc wypija butlę ;-)

Ech, jak mi się chce już wiosny....

reklama
hejka dziewczynki :) mam do Was znów pytanko : a że jesteście bardziej zorientowane na sklepy w białymstoku... ja w sumie dopiero teraz zaczełam po owych chodzić tzn dziecięcych..... a chodzi mi konkretniie o fartlandie przy ul. upalnej.... byłyście tam może, robiłyście jakies zaku[py dla Waszych dzieciaczków? warto tam sie przejechać? i jak tam cenowo stoi ten sklep według innych takich wiekszych typowo dzieciecych np w porównaniu z hurt. na handlowej? z tego co widz oferte z netu i galerie maja tam szeroki wybór.
dzieki z góry za jakies info . pozdrawiam

Do góry