reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
:-)uhaha udały sie a jakie duze porosły:-D:szok: jednego zjadłam i juz mam dosć. NATALUNIA gratulacje wyniku na wadze. to chyba Ty pisałas ze masz jutro egzaminowy dzień - to teraz ja 3mam kciukasy:tak::-)
dziś miałam wspaniałych gości (dopiero odjechali) ...przyjechała moja mama z moja siostrą rodzoną ,której dawno nie widziałam .....a najlepsze ze ona juz za 2 tyg ma sie rozpakować:szok::-) jeju jaki ma duży brzuchol. ogólnie dobrze sie czuje , tylko strasznie ma spuchniete rece i dłonie:szok:az sine:tak::szok:

dzien doberek, ooooo filonka sama pączusie robi :-), pychotka, na pewno wyjdą, ja juz mam 2 za sobą, jak na razie to mi wystarczy :-D. A wy dziewczyny ile pączków już jadłyście w ten Tłusty Czwartek??
ja 3 :-p i z poł kilo faworków :sorry:
Ooo komu dobrze z pączkami.... Ja robię ciasto jogurtowe :-p Bo nadal jestem na diecie i na dodatek chudnę jedząc ciasta, chlebki, bułeczki i placuszki Dukana :-p:-p:-p Póki co w 3 dni 2 kg do tyłu!!!!! :rofl2: Najgorszy był pierwszy i drugi dzień, ale jak już zobaczyłam że chudnę to nie poddam się :-)

W końcu idę na spacerek z Zuzią :tak: Wczoraj mąż przywiózł wózek :-)
a wiesz co .... :-p
teraz chodze na spacerki i jak ide przez nieośnieżone chodniki patrze czy kioła nie zgubiłam :eek::-D:-D

Dzień Dobry Babeczki!
Wiecie co, ja zjadłam aż 9 pączków, dzisiaj będę musiała chyba godzinę jeździć na orbitreku, uff.

natalunia - trzymam kciuki w odchudzaniu napewno dasz radę, dobrze ci i tak idzie.
milego dnia

ja 3 :-p i z poł kilo faworków :sorry:

a wiesz co .... :-p
teraz chodze na spacerki i jak ide przez nieośnieżone chodniki patrze czy kioła nie zgubiłam :eek::-D:-D

Hehe ja wczoraj byłam na spacerku (oczywiście musiało się rozpadać po drodze), to kilka razy myslałam, że zgubię kolejne koła, ale okazało się, że wózek jest jednak bardzo mocny :-p:-p:-p

Dzięki dziewczyny
:-) Nie ma nic bardziej motywującego niż spadek wagi :tak: Poza tym skonczył się kłopot z puchnącymi nogami i rękoma!!! :yes: E-stera, dzięki za podsunięcie dietki :tak::tak::tak: A ciasta z dietki nie są słodkie, ale za to dobre na przegryzienie.

poza tym lecę dzisiaj na uczelnię zaliczyć jeszcze jeden egzamin.... Ostatni mam nadzieję, bo marketplace mam jeszcze we wtorek, ale to same wpisy, więc nie będę musiała się przygotowywać.

Dzien dobry :)
Natalunia- powodzenia!!!
Kurna chyba uśmiechnę się do Ciebie z tymi przepisami...razem z mężonem byśmy postosowali bo i mi i jemu to się przyda pare kilo mniej :)
Ja wczoraj tez spacer zaliczyłam ale niestety wózka na schody nie dałam rady wnieść :) muszę zostawiać na klatce chyba. Ale wczoraj to strasznie zimno było, a miało byc zero stopni... no i oczywiście na spacerze snieg zaczął ładować. Proponuję jakoś wiosnę zacząć wywoływać :)) Ja tam zimy mam dość!Zawsze wolałam ciepełko...

Zaliczyłam, ale przy okazji pani profesor, strasznie chamsko się zachowała wobec mnie i obraziła moją Zuzię... :angry::angry::angry:

Ja miałam to samo: tylko wyszłam i zaraz śnieg zaczął padać. Ja zimę lubię i już miałam plan przymocować nosidełko do samek :-p:-p:-p:-p

Potrawy, desery i w ogole są super. Mimo, ze nie są słodkie, ale naprawdę dieta jest super. Jesz kiedy chcesz i ile chcesz.

dzien dobry dziewczyny

natalunia - gratuluje zdania egzaminu, a dlaczego ciebie wykładowca obraził:wściekła/y:

A ja jadę dzisiaj na kulig, w ogóle to będę 2 raz w życiu hehe.

Miłego dnia papa

reklama
dzien dobry dziewczyny

natalunia - gratuluje zdania egzaminu, a dlaczego ciebie wykładowca obraził:wściekła/y:

A ja jadę dzisiaj na kulig, w ogóle to będę 2 raz w życiu hehe.

Miłego dnia papa
wiam sobotnio....NATALUNIA równiez gratuluję... kciukasy pomogły;-) no własnie o co chodzi z tym profesorem i Twoja Zuzią?

Super sprawa z tym kuligiem, tez bym chciała. ja wogóle nigdy nie byłam:zawstydzona/y::-(

Do góry