Orsi005
Fanka BB :)
ja dzis jeszcze bez paczusiów :-(
:------(
:------(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja 3 i z poł kilo faworkówdzien doberek, ooooo filonka sama pączusie robi :-), pychotka, na pewno wyjdą, ja juz mam 2 za sobą, jak na razie to mi wystarczy . A wy dziewczyny ile pączków już jadłyście w ten Tłusty Czwartek??
a wiesz co ....Ooo komu dobrze z pączkami.... Ja robię ciasto jogurtowe Bo nadal jestem na diecie i na dodatek chudnę jedząc ciasta, chlebki, bułeczki i placuszki Dukana Póki co w 3 dni 2 kg do tyłu!!!!! Najgorszy był pierwszy i drugi dzień, ale jak już zobaczyłam że chudnę to nie poddam się :-)
W końcu idę na spacerek z Zuzią Wczoraj mąż przywiózł wózek :-)
ja 3 i z poł kilo faworków
a wiesz co ....
teraz chodze na spacerki i jak ide przez nieośnieżone chodniki patrze czy kioła nie zgubiłam
wiam sobotnio....NATALUNIA równiez gratuluję... kciukasy pomogły;-) no własnie o co chodzi z tym profesorem i Twoja Zuzią?dzien dobry dziewczyny
natalunia - gratuluje zdania egzaminu, a dlaczego ciebie wykładowca obraził
A ja jadę dzisiaj na kulig, w ogóle to będę 2 raz w życiu hehe.
Miłego dnia papa