Wolę dietę, bo jak mam MŻ to i tak po kilku dniach kusi mnie wszystko.... Wolę mieć dietę i trzymać się jej niż później żałować A muszę schudnąć, bo po ciąży nadal 10 kg do stracenia... Dopóki karmiłam piersią, waga spadała i brzuszek tak samo. A później raptem: stop...
reklama
laparada
Fanka BB :)
u mnie MŻ to najlepsza dieta :-) szybko i pięknie zrzucam zbędne kilogramy
ja już po około tygodnia po porodze ważyłam tyle co przed, a teraz ważę 7 kilo mniej niż przed ciążą (a zaznaczam, że byłam"normalna" przed ciażą) i co raz mniej ważę :/ jestem przerażona, bo wyglądam jak żywy trup, że o wynikach nie wpsomnę... co tu robić?
ja już po około tygodnia po porodze ważyłam tyle co przed, a teraz ważę 7 kilo mniej niż przed ciążą (a zaznaczam, że byłam"normalna" przed ciażą) i co raz mniej ważę :/ jestem przerażona, bo wyglądam jak żywy trup, że o wynikach nie wpsomnę... co tu robić?
filonka
ja bede mięć z powodu odklejonej -teraz juz przyklejonej siatkówki w oku (w 2006r miałam wypadek ) i moja okulista od razu z swojej inicjatywy wypisała mi skierowanie na ccJa na szczescie nie miałam cc
Filonka a Ty skad wiesz ze cc- chcesz czy wskazania medyczne ?
Jesica to zdrowiej tam , cytrynka to podstawa:-) weekend hmmm ... sobota obowiazki domowe i nauka... niedz... 2 godz w szkole... kosciólek ,,,, obiadek.... i lenistwo błogie az do dziś..... az dzis trudno co kolwiek zrobic w domu....
ja raczej po porodzie wezme sie za cwiczenia ... o diecie nie ma chyba mowy bo jak bede karmic to musze cos jesc pozywnego i zdrowego zawsze od wczesnej wiosny do poznego lata biegalam regularniee wieczorkami a teraz to nie wiem jak to bedzie .
mąz sie teraz ze mnie smieje i nazywa mnie : "bambarełka" ze niby taka strasznie gruba jestem teraza wcale tak nie uwazam to ze mam balonk z przodu to normalne(ogólnie tylko tu przytyłam) a wczoraj sie spytał czy ja ten brzuszek to po porodzie tak od razu zrzuce ze hop i juzzzz nie ma go......wkurzyl mnie choc wiem ze troche zartowal ale cos w tych jego pytaniach bylo nie pokojacego..... dołaczam zdj by wyjasnic ze wcale tak nie jest przynajmniej ja tak uwazam ale nie musicie sie liczyc z moim zdaniem
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=203904&stc=1&d=1265632264 to zdj z dzis.... zaczynamy 8 mies
Załączniki
filonka
dziekuje ,to Weś to powiedz mojemu K , co tak brzydko mówi ajjj a niech se mówi ....zreszto wazne że ja sie z nim dobrze czuje,,,, choc troche juz z nim nie wygodznie.... ale kwiecen niedlugo... i bede miec malenstwo juz tu na wierzchu:-)
dziekuje ,to Weś to powiedz mojemu K , co tak brzydko mówi ajjj a niech se mówi ....zreszto wazne że ja sie z nim dobrze czuje,,,, choc troche juz z nim nie wygodznie.... ale kwiecen niedlugo... i bede miec malenstwo juz tu na wierzchu:-)
Mój Ł mówił: ależ z Ciebie ciężarówka... Albo: ty mój pączuszku, albo: baryłko. Ale pieszczotliwie Nienawidziłam jak wołali do mnie: grubasku, albo mówili, ale ty gruba! Myślałam, że rozniosę, pogryzę i w ogóle pobiję
Dzisiaj stosowałam się do diety proteinowej, ale to nie jest dla mnie dieta... Jest mi niedobrze, wymiotowałam i głowa mnie boli. Poza tym nie wychodzi mi myślenie i brak mi jakichkolwiek sił na zajmowanie się Zuzią :---( Nie wiem jak mam schudnąć, ale nie zrobię tego kosztem dziecka i takiego samopoczucia Aż płakać mi się chce....
filonka
natalunia to zaprzestan z ta dieta jak tak zle ja znioslas.... ojj wspolczujenie wiem co ci poradzic, poprostu moze nie probuj zadnych dziwnych diet, tylko moze poprostu skup sie na mniejszych porcjach posilkow , na warzywach, owocach, duzo plynów, i jakies delikatne cwiczenia a bedzie ok
mam takie pytanie troche nie na temat ..... znajoma znajomej ma po swoim dziecku fotelik chicco 0-13kg nie wiem tylko jaki to model , chce mi go odsprzedac czy ono jest bezpieczne i wogole???? wkleiam zdj ktore mi wyslala..... jutro mam je obejzec osobiscie .. na co mam zwrocic uwage, o co zapytac???? pomozcie
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=204040&stc=1&d=1265658494
mam takie pytanie troche nie na temat ..... znajoma znajomej ma po swoim dziecku fotelik chicco 0-13kg nie wiem tylko jaki to model , chce mi go odsprzedac czy ono jest bezpieczne i wogole???? wkleiam zdj ktore mi wyslala..... jutro mam je obejzec osobiscie .. na co mam zwrocic uwage, o co zapytac???? pomozcie
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=204040&stc=1&d=1265658494
Załączniki
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
natalunia to zaprzestan z ta dieta jak tak zle ja znioslas.... ojj wspolczujenie wiem co ci poradzic, poprostu moze nie probuj zadnych dziwnych diet, tylko moze poprostu skup sie na mniejszych porcjach posilkow , na warzywach, owocach, duzo plynów, i jakies delikatne cwiczenia a bedzie ok
zalezy jaka cena
a w opcji wozka nie masz 3w1? z nosidełkiem?
reklama
e-stera
Fan(ka)
Hej
Filonka cudny brzusio :-)- ja taki mialam w dniu porodu-ale Olis malusi był :-)
Co do fotelika, to zapytaj sie czy nie uczestniczyl w wypadku i jak bedziesz ogladac to zdejmij pokrowiec i sprawdz czy w srodku nie jest pekniety np styropian lub cos innego-bo wtedy taki suzodzny fotleik nie zabezpiecza juz prawdidlowo.
ntalunia skoro nie pasi to nie ma co sie meczyc- ja czuje sie super :-)Ale ponoc pierwsze 3 dni sa najgorsze.jedz po prostu wszystko gotowane, pieczone, nie jedz ziemniakow, makaronu , chleba,warzywka na parze gotowane, nic po 18, 19, ogranicz slodycze.Na obaid miekso z warzywami, lekka kolacja, duzo wody i codziennie otreby3 lzyki np z jogurtem.
Filonka cudny brzusio :-)- ja taki mialam w dniu porodu-ale Olis malusi był :-)
Co do fotelika, to zapytaj sie czy nie uczestniczyl w wypadku i jak bedziesz ogladac to zdejmij pokrowiec i sprawdz czy w srodku nie jest pekniety np styropian lub cos innego-bo wtedy taki suzodzny fotleik nie zabezpiecza juz prawdidlowo.
ntalunia skoro nie pasi to nie ma co sie meczyc- ja czuje sie super :-)Ale ponoc pierwsze 3 dni sa najgorsze.jedz po prostu wszystko gotowane, pieczone, nie jedz ziemniakow, makaronu , chleba,warzywka na parze gotowane, nic po 18, 19, ogranicz slodycze.Na obaid miekso z warzywami, lekka kolacja, duzo wody i codziennie otreby3 lzyki np z jogurtem.
Podziel się: