reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Hej!
Dawno tu nie zaglądałam, a tu miła niespodzianka, bo ruch się zaczął :tak:.
Co do akademii, to ja weszłam bez problemu. Szkoda, że nie wszystkim się udało, bo dużo fajnych informacji usłyszałam - szczególnie kobiety w ciąży były żywo zainteresowane. Moja starsza córa miała tam frajdę :tak:

reklama
Jednak przedłużyłam zwolnienie. Nadal mam skurcze i ból brzucha jak na @. Z zawrotami głowy jest już trochę lepiej. Najgorsze jest to, że należę do osób, które nie usiadzą w miejscu, a nie dam rady nic robić...
No i bardzo dobrze,że przedłużyłaś,takie zawroty głowy są niebezpieczne cholernie:tak::tak::tak:Mam nadzieję,że tym razem lekarz nie robił problemów i krzywo nie patrzył,bo zobaczył,że to nie żarty.Tak więc zdrówka życzę:-):-):-)
Hej!
Dawno tu nie zaglądałam, a tu miła niespodzianka, bo ruch się zaczął :tak:.

Fakt,coś rusza powolutku,mam nadzieję,że ruszy na dobre:-):-):-)
Pozdrawiam:-):-):-)!!!

Szwedka, ja jakoś na początku marca się odezwałam i długo nikt nic nie pisał. Dopiero od tego miesiąca się zaczęło.

Monisia zawroty głowy to jeszcze nic w porównaniu z bólem brzucha jak na @.... Niby mam no-spe, luteine i inne specyfiki, oszczędzam się i jak najwięcej leżę, ale nawet podczas leżenia i snu boli jak cholera... Dzisiaj w nocy chciałam budzić męża tak mnie bolało, ale po no-spie trochę przeszło.

Hejka:)
Ja też jestem z Białegostoku a dokładniej z wygody. Moje maleństwo w brzuszku ma już 11 tyg.:))) Z niecierpliwością czekam środy ponieważ ide na wizytę do gin i będę miała badanie genetyczne:) A z jeszcze wiekszą niecierpliwością czekam magicznych 40tyg by móc tulic moje maleństwo:)
Pozdrawiam

Witam serdecznie,

przepraszam, ze przeszkadzam na waszym wątku, ale jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana kupnem nowej niani elektronicznej, to zapraszam:

Sprzedaję nianię, gdyż jedną zakupiłam, a droga dostałam w prezencie.
Niania jest nowa, z gwarancją 24miesięczną, z dowodem zakupu.
Włączona tylko raz,w celu sprawdzenia czy jest sprawna.

Dodaję nowe ciuszki (2 x body z długim rękawem) GRATIS :)

NIANIA ELEKTRONICZNA - Milly Mally NOWA ! +GRATIS (746561573) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam!

Hejka:)
Ja też jestem z Białegostoku a dokładniej z wygody. Moje maleństwo w brzuszku ma już 11 tyg.:))) Z niecierpliwością czekam środy ponieważ ide na wizytę do gin i będę miała badanie genetyczne:) A z jeszcze wiekszą niecierpliwością czekam magicznych 40tyg by móc tulic moje maleństwo:)
Pozdrawiam

Najfajniejsze jest USG przezierności karkowej. Maluszek fika koziołki i jest taki malutki... Ja się popłakałam jak zobaczyłam jak moje dziecko robi dziwne figury i na dodatek przy badaniu mózgu, raptem pokazały się stópki :tak: Teraz też nie jest inaczej - na 3D gryzła pępowinę i dłubała w nosie :-D Juz nie mogę się doczekać listopada :tak:

reklama
natalunia moje dziecię już fikało niezłe koziołki:D a zdjęcie 4D ma jak zasłania rączką oczka, a drugą trzyma pępowinę:D wstydzioszek malutki rośnie:p a przezierności gin nie zrobił, kazał za 2 tyg przyjść na podglądanko:)

Do góry