reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja chodzę:-):-):-):-).Miałam nie chodzić,bo przy pierwszej ciąży nie chodziłam:-D:-D:-D:-D.Jednak za namową koleżanek,trochę z ciekawości,i jeszcze paru innych czynników zapisałam się i nie żałuję,jest naprawdę bardzo fajnie:tak::tak::tak:.

O proszę :happy: Ja chodzę na 8.30 zawsze. Więc nie wiem czy miałyśmy okazję się zobaczyć kiedyś ;-) Wiem, że była ostatnio kobietka, która jest z drugim dzieckiem w ciąży i ma 4-letnią córkę.
Szkoła rodzenia jest naprawdę fajnym wynalazkiem. Przy kolejnych ciążach będę chodzić dla samych ćwiczeń i spotkań :tak: Wykłady już sobie odpuszczę ;-)

reklama
A ja chodzę na różne godziny,zależy od zajęć Córki w szkole,ale może się kiedyś uda spotkać:tak::tak::tak::tak:
A co do wykładów to jak akurat byłam na ćwiczeniach ,to zostawałam na wykładach,ale nie na wszystkich i generalnie z ciekawośći,czy coś sie zmieniło,bo przy starszej Córce poradziłam sobie bez większych problemów i bez szkoły rodzenia:-):-):-):-):-)

Monisia, rzeczywiście... Jeszcze rano sprawdzalam i była dzisiejsza data. Może w październiku też będą?

E-stera, na pewno się wybiorę skoro warto ;-) Zaciągnę swojego Ł żeby zobaczył :cool2:

Faktycznie był. Widziałam :) Ale z racji że syn był w przedszkolu to nie zagłębiałam się w otoczenie. Ale jedno co mi w oko wpadło to ... masa wózków :D

reklama
Do góry