reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Nie dotarłam do Akademii :-:)-:)-( Była tak długa kolejka, że nogi mi więdły, a żadna osoba siedząca na ławce nie chciała mi ustąpić miejsca... :-:)-:)-( pozostaje mi tylko czekać na przyszły rok...

Nie dotarłam do Akademii :-:)-:)-( Była tak długa kolejka, że nogi mi więdły, a żadna osoba siedząca na ławce nie chciała mi ustąpić miejsca... :-:)-:)-( pozostaje mi tylko czekać na przyszły rok...

ja tak samo nie dotarłam bylo tyle ludzi i slonce swieciło ze az mi słabo sie robiło .... a ludzie sie patrzyli na mnie dziwnie chyba ze beda musieli mnei przepuscic czy cos ale postalam chwile i zwatpiłam yh bylo tzreba isc wczesneij bo o tej 17 to wszyscy se na spacerki poszli z dziećmi a wózków ..... :eek::eek::eek::eek: w sklepach z wozkami mniej :-p

Oj Kasiu, na mnie też tak dziwnie patrzyli. Szkoda że nie było kogoś, kto tą kolejką rozporządzał. Gdyby ktoś stał, wiadomo by było, że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo. Najlepiej byłoby gdyby akademia trwała dłużej niż 2 dni. Wtedy byłoby spokojniej. No i przede wszystkim nie do 18 a np do 20.

A tak w ogóle to jestem właśnie po zajęciach z porodów rodzinnych. Mój Ł jak zwykle musiał narobić lipy, udzielać się wtedy kiedy nietrzeba i zamiast wczuc się w oddychanie to mi jeszcze przeszkadzał... nie ma to jak kochani faceci...

reklama
Jednak przedłużyłam zwolnienie. Nadal mam skurcze i ból brzucha jak na @. Z zawrotami głowy jest już trochę lepiej. Najgorsze jest to, że należę do osób, które nie usiadzą w miejscu, a nie dam rady nic robić...

Do góry