reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Nie dotarłam do Akademii :-:)-:)-( Była tak długa kolejka, że nogi mi więdły, a żadna osoba siedząca na ławce nie chciała mi ustąpić miejsca... :-:)-:)-( pozostaje mi tylko czekać na przyszły rok...

Nie dotarłam do Akademii :-:)-:)-( Była tak długa kolejka, że nogi mi więdły, a żadna osoba siedząca na ławce nie chciała mi ustąpić miejsca... :-:)-:)-( pozostaje mi tylko czekać na przyszły rok...

ja tak samo nie dotarłam bylo tyle ludzi i slonce swieciło ze az mi słabo sie robiło .... a ludzie sie patrzyli na mnie dziwnie chyba ze beda musieli mnei przepuscic czy cos ale postalam chwile i zwatpiłam yh bylo tzreba isc wczesneij bo o tej 17 to wszyscy se na spacerki poszli z dziećmi a wózków ..... :eek::eek::eek::eek: w sklepach z wozkami mniej :-p

Oj Kasiu, na mnie też tak dziwnie patrzyli. Szkoda że nie było kogoś, kto tą kolejką rozporządzał. Gdyby ktoś stał, wiadomo by było, że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo. Najlepiej byłoby gdyby akademia trwała dłużej niż 2 dni. Wtedy byłoby spokojniej. No i przede wszystkim nie do 18 a np do 20.

A tak w ogóle to jestem właśnie po zajęciach z porodów rodzinnych. Mój Ł jak zwykle musiał narobić lipy, udzielać się wtedy kiedy nietrzeba i zamiast wczuc się w oddychanie to mi jeszcze przeszkadzał... nie ma to jak kochani faceci...

reklama
Jednak przedłużyłam zwolnienie. Nadal mam skurcze i ból brzucha jak na @. Z zawrotami głowy jest już trochę lepiej. Najgorsze jest to, że należę do osób, które nie usiadzą w miejscu, a nie dam rady nic robić...

Do góry