reklama
e-stera
Fan(ka)
Na ich stronie jest dobra data zreszta ja dostałam tez na e-maila wiadomosc
Pampers.pl
Pampers.pl
e-stera
Fan(ka)
Chamstwo- wczoraj ciezarne mialy pierwszenstwo bez kolejki i nawet sama przepuscilam 2 panie z brzuszkiem
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Nie dotarłam do Akademii :---( Była tak długa kolejka, że nogi mi więdły, a żadna osoba siedząca na ławce nie chciała mi ustąpić miejsca... :---( pozostaje mi tylko czekać na przyszły rok...
ja tak samo nie dotarłam bylo tyle ludzi i slonce swieciło ze az mi słabo sie robiło .... a ludzie sie patrzyli na mnie dziwnie chyba ze beda musieli mnei przepuscic czy cos ale postalam chwile i zwatpiłam yh bylo tzreba isc wczesneij bo o tej 17 to wszyscy se na spacerki poszli z dziećmi a wózków ..... w sklepach z wozkami mniej
Oj Kasiu, na mnie też tak dziwnie patrzyli. Szkoda że nie było kogoś, kto tą kolejką rozporządzał. Gdyby ktoś stał, wiadomo by było, że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo. Najlepiej byłoby gdyby akademia trwała dłużej niż 2 dni. Wtedy byłoby spokojniej. No i przede wszystkim nie do 18 a np do 20.
A tak w ogóle to jestem właśnie po zajęciach z porodów rodzinnych. Mój Ł jak zwykle musiał narobić lipy, udzielać się wtedy kiedy nietrzeba i zamiast wczuc się w oddychanie to mi jeszcze przeszkadzał... nie ma to jak kochani faceci...
monisia1979
Fanka BB :)
Natalunia i jak tam zdrówko,lepiej się czujesz i wróciłaś do pracy,czy może przedłużyłaś zwolnienie,bo o ile dobrze kojarzę to miałaś je do 13 września?
reklama
Podziel się: