reklama
monisia1979
Fanka BB :)
Tysiu,już pisałam,moja wypowiedź jest u góry tej stronki;-);-);-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
monisia1979
Druga Córka:-):-):-):-)
to szczesliwi rodzice czy chcieliscie syna? dla nas wazne bylo by dziecko bylo zdrowe pierwsza corka zdrowa lecz druga ma refluks zolodkowo jelitowy i chyba skaze bialkowa mam nadzieje ze z tego wyjdzie jak najszybciej pozdrawiam a twoje dzieciaczki zdrowe?:-)
Druga Córka:-):-):-):-)
Monisia na kiedy masz termin? Bo jak tak patrzę na Twój suwaczek, to chyba mamy tylko 2 tygosnie różnycy
monisia1979
Szczęśliwi,szczęśliwi i to bardzo:-):-):-):-):-).to szczesliwi rodzice czy chcieliscie syna? dla nas wazne bylo by dziecko bylo zdrowe pierwsza corka zdrowa lecz druga ma refluks zolodkowo jelitowy i chyba skaze bialkowa mam nadzieje ze z tego wyjdzie jak najszybciej pozdrawiam a twoje dzieciaczki zdrowe?:-)
Córka była bezmleczna,ale wyrosła z tego na szczęśie
Monisia na kiedy masz termin? Bo jak tak patrzę na Twój suwaczek, to chyba mamy tylko 2 tygosnie różnycy
Fakt,nataluniu,termin mam na 29 października,to Ty pewnie gdzieś w połowie listopada?
reklama
monisia1979
Ja chodzę:-):-):-):-).Miałam nie chodzić,bo przy pierwszej ciąży nie chodziłam.Jednak za namową koleżanek,trochę z ciekawości,i jeszcze paru innych czynników zapisałam się i nie żałuję,jest naprawdę bardzo fajnie.
Podziel się: