reklama
Rozwiązanie
i co jestes w ciąży?Zrobiony 7 dni po delikatnym jasnym brązowym plemieniu.
Robię bobo test płytkowyJakie testy robisz?
Korzystanie z toalety to jeszcze niż objaw..
Spróbuj testu facelle z Rossmana z dokładnością 10mlu. Mi wyszedł taki bladzioch 4dni przed spodziewana miesiączką.
reklama
k.karolina
Fanka BB :)
Spróbuj inne. Powiem Ci mi pink test i jakieś tam z allegro niby 10 wychodziły negatywne, w tutaj było widać kreskę od razu, choć była jasna. Na drugi dzien bhcg wynosiło 48 z krwi.Robię bobo test płytkowy
Trzyman kciuki
Na pewno spróbuje wszystko byleby tylko nie ta betaSpróbuj inne. Powiem Ci mi pink test i jakieś tam z allegro niby 10 wychodziły negatywne, w tutaj było widać kreskę od razu, choć była jasna. Na drugi dzien bhcg wynosiło 48 z krwi.
Trzyman kciuki
Mała.czarna
Fanka BB :)
z mojego doswiadczenia bobo lubia klamac. Wiele razy na swoim widzialam wladnie takie deilikatne kreski a ciazy nie bylo Ale trzymam kciuki zeby u ciehie bylo inaczej. Ile do @?Robię bobo test płytkowy
U mnie to ciężko stwierdzić, bo mam bardzo nieregularne cyklez mojego doswiadczenia bobo lubia klamac. Wiele razy na swoim widzialam wladnie takie deilikatne kreski a ciazy nie bylo Ale trzymam kciuki zeby u ciehie bylo inaczej. Ile do @?
kupiłaś inny test? Jeszcze zdążysz do sklepu to kup zrób rano, kiedy jest najwyższe stężenie. Takie bladziutkie kreski to wychodzą na dzień lub w dniu spodziewanej@@. Po 7 dniach po plamieniu( gdzie można by myśleć, że to implementacja była) to raczej dwie kreski wyraźne powinno być widać.
Myślę, że po dniu spodziewanej @ na pewno nie jestem, bo moje cykle są dość długie, ale też nieregularne, więc ciężko stwierdzić ewentualnie mogę być w dniu spodziewanej ewentualnie na dzien lub więcej przedkupiłaś inny test? Jeszcze zdążysz do sklepu to kup zrób rano, kiedy jest najwyższe stężenie. Takie bladziutkie kreski to wychodzą na dzień lub w dniu spodziewanej@@. Po 7 dniach po plamieniu( gdzie można by myśleć, że to implementacja była) to raczej dwie kreski wyraźne powinno być widać.
reklama