reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kilolku mi lekarz kazał odstawić maksymalnie węglowodany i słodycze. Po czym spojrzał na kalendarz i patrzy "hmmm święta- proszę próbować"
kILOLKU GRATULACJE DZIEWCZYNKI!!!!
Dziewczyny zescie się zgrały ze hohohoh same dziewczynki będą się rodzić, cudownie!!! Ech...skoro ten rok taki dziewczynkowy moze i ja się skuszę???
O nie, nie, to jak tak się sprawa przedstawia to ja to odkładam na przyszły rok trzeciej dziewczynki nie przeżyję
Małgosia=najpiękniejsze
POTWIERDZAM! Sama tak chciałam dać którejś na imię
KILOLKU GRATULACJE!
agrafka80
Fanka BB :)
kilolku , martolinko, a dlaczego macie takie restrykcje od lekarza ?
Sporo już przytyłyście ?
Ja chyba z 0,5 kg, ale fakt, ze słodyczy w ogóle nie jem, zupełnie nie mam ochoty. Ale węglowodany jem jak najbardziej, jogurty, pieczywo, kasze.
Sporo już przytyłyście ?
Ja chyba z 0,5 kg, ale fakt, ze słodyczy w ogóle nie jem, zupełnie nie mam ochoty. Ale węglowodany jem jak najbardziej, jogurty, pieczywo, kasze.
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja nic ale mam ooooooogromny brzuch, sam tłuuszcz. Wyglądam na jakiś 30tckilolku , martolinko, a dlaczego macie takie restrykcje od lekarza ?
Sporo już przytyłyście ?
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Ilona Super ze dziewczynka!! wkońcu sama nie bedziesz jeszcze jedna córa i równowaga bedzie
Gosiaczku to bierz meza jak ja dzien w dzien
co do imion racja ze Kasia hahaha nie no zartuje maz powiedzial ze bedzie Julka albo Natan !! oczywiscie zadne mi sie nie podoba
w sumie zawsze tak jest ze jak trzeba podjac decyzje to czlowiek nic juz nie wie
co do 3 dziecka juz informuje meza ze jak nei bedzie córka to moze 3 sie uda to zrobił oczy i ze nie bedzie 3 dziecka hahah
moja siostra ma kota "KAŚKA" szwagier tak nazwał bo jest czarna i wredna
Poola mam siostre cioteczna ROKSANE tzn Mariola Roksana ksiadz nie chcial ochrzcic pierwsze Roksana wiec tak zostało a było to 14 lat co śmieszne dla rodziny i znajomych jest Roksana a w szkole Mariola z niektorymi nauczycielami ma ugadane to mowia Roksana moze jak skonczy 18 lat bedzie mogła zmienic kolejnosc
Gosiaczku to bierz meza jak ja dzien w dzien
co do imion racja ze Kasia hahaha nie no zartuje maz powiedzial ze bedzie Julka albo Natan !! oczywiscie zadne mi sie nie podoba
w sumie zawsze tak jest ze jak trzeba podjac decyzje to czlowiek nic juz nie wie
co do 3 dziecka juz informuje meza ze jak nei bedzie córka to moze 3 sie uda to zrobił oczy i ze nie bedzie 3 dziecka hahah
moja siostra ma kota "KAŚKA" szwagier tak nazwał bo jest czarna i wredna
Poola mam siostre cioteczna ROKSANE tzn Mariola Roksana ksiadz nie chcial ochrzcic pierwsze Roksana wiec tak zostało a było to 14 lat co śmieszne dla rodziny i znajomych jest Roksana a w szkole Mariola z niektorymi nauczycielami ma ugadane to mowia Roksana moze jak skonczy 18 lat bedzie mogła zmienic kolejnosc
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Agrafka do 17 tc przytyłam 2 kg a przez następne 4 tygodnie 4 kg i lekarz stwierdził , ze to gruba przesadaw takim tempie dobiję do 20 lekka reka a on ma fioła na punkcie wagi
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kilolku - super, że będzie dziewczynka:-) Gratulacje!!
Rajuś, macie przekichane dziewczyny z tymi lekarzami..moja ginka nic nie komentowała o mojej wadze na szczęście:-) Ja przytyłam w sumie 21 kg, ale już mi spadło 12;-)
No i kciukasy za Gosiulka i Lotkę!!!!W końcu zaskoczy kochane!!!!
Rajuś, macie przekichane dziewczyny z tymi lekarzami..moja ginka nic nie komentowała o mojej wadze na szczęście:-) Ja przytyłam w sumie 21 kg, ale już mi spadło 12;-)
No i kciukasy za Gosiulka i Lotkę!!!!W końcu zaskoczy kochane!!!!
reklama
Podziel się: