reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

nie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
aż wstyd ale trzeba szybko pomysleć, bo tak głupio bezimiennie. Kuba upiera się nad Zuzia albo Izą. W sumie oba mogłyby być. Kiedyś, kiedys chciałam Antoninę ale mi się odwidziało.

reklama
martolinka też mówię że jeśli będe 3 raz w ciąży to tylko z wpadki :tak:
kilolku Gratuluje córeczki :tak: , my mieliśmy kilka typów m.in Nina ,Karina ,Dominika ,Viktoria i Lena no i wiadomo które przeszło ;-) , Zuzia mi się strasznie podoba ale kuzynka mojego D ma psa który się tak wabi więc odpadło :wściekła/y:

tak naprawę nic mi się nie podoba ttzn nic nie przypada mi do gustu żeby powiedziec tak, to.
A na chlopaka mam kilka typów :-)

Kilolku u nas na chłopaka był Wojtek jeszcze z czasów Ali, ale już mi się jakoś odwidziało trochę.
Na dziewczynkę nie mam pomysłu, miała być Basia, a może Asia, a może nie wiem :)

Finalnie i tak skróconą listę przedstawię Ali i ona wybierze.

Kilolek - gratuluje córeczki, będzie z pewnością rozpieszczoną przez wszystkich księżniczką. Już widzę dwóch starszych braci broniących siostrę w szkole:-D
Zuzia mi się strasznie podoba ale kuzynka mojego D ma psa który się tak wabi więc odpadło :wściekła/y:
Kuzyn to kuzyn, ale mój rodzony brat ma psa, który się nazywa Zuzia, ale my im od początku, jak wzięli psa, mówiliśmy że jak będziemy mieli kiedyś córkę to nazwiemy ją Zuzia

Ja przeżyłam chwile zgrozy, tydzień mi się @ spóźniała. Byłam pewna że w ciąży jestem, mdłości, zmęczenie. Przeżywałam strasznie, nawet nie chciałam testu zrobić, bo byłam pewna że wyjdzie pozytywny. Najgorsze jest to, że już ostatniego dnia zaczęłam się cieszyć, jakoś tak pozytywnie do tego podchodzić i nawet zaczęłam chcieć. Oczywiście jak test w końcu zrobiłam (negatywny wyszedł) to @ przyszła za kilka godzin.
No ale już mi przeszło:-D, zdecydowanie nie czas na trzecie dziecko. Musimy najpierw samochód zmienić i może mieszkanie na domek zamienić:rofl2: No i teraz trochę się na sobie skoncentrować, chcę pospełniać trochę swoje dawne marzenia. Jednak jak dzisiaj patrzyłam na dzieci jak wspaniale się razem bawią to wiem że chcę żeby mieli więcej rodzeństwa.:tak:

reklama
Kilolku super, ze dziewczynka potwierdzona:tak:
Skoro same dziewczynki to moze u mnie tez bedzie:-D
Kurcze zawsze chcialam mieć swoją Roxanke:zawstydzona/y: chociaz wiem, ze to imie nie przejdzie:no: ciocia mi nawet powiedziala jak bylam w PL, ze jak bedzie dziewczynka to niezaleznie jak jej damy na imię to dla Niej zawsze bedzie Roxanką:-D
u nas z imion to:
dla chlopaka IGOREK:tak: chociaz moze się zmienić (Kuba juz mial byc Igorem), a dla dziewczynki (jak nie wyblagam u męża Roxany) Iga lub Julcia.

Do góry