reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
Dziunka coś się z A. zgrać nie mozęcie. A czemu on sie teraz opiea?
Gosiulek a próbowałaś wiesiołka? Mi 2 razy pomógł.
Wróciłam od gina. Cóż mam przejśc na dietę gin stwierdził,z e wyglądam "magicznie" czyt. jakbym za chwilę miała urodzić mimo, ze od poczatku nie przytyłam nawet grama. Umówmy się, ze dietę zacznę za tydzien, swięta moze sobie darujmy
A z weselszych wiadomości - jednak dziewczynka! Żeby się w chlopca zmieiła to juz musiala by jej dziurka zarosnąć, bo wszytko widziałam i wargi i szparkę...
Gosiulek a próbowałaś wiesiołka? Mi 2 razy pomógł.
Wróciłam od gina. Cóż mam przejśc na dietę gin stwierdził,z e wyglądam "magicznie" czyt. jakbym za chwilę miała urodzić mimo, ze od poczatku nie przytyłam nawet grama. Umówmy się, ze dietę zacznę za tydzien, swięta moze sobie darujmy
A z weselszych wiadomości - jednak dziewczynka! Żeby się w chlopca zmieiła to juz musiala by jej dziurka zarosnąć, bo wszytko widziałam i wargi i szparkę...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kilolek gratuluje a na jaka dietke przechodzisz?
gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek gratuluję córeczki.
Nie próbowałam ale teraz spróbuję bo u mnie faktycznie coś ze sluzem nie tęgo.
Nie próbowałam ale teraz spróbuję bo u mnie faktycznie coś ze sluzem nie tęgo.
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
kILOLKU GRATULACJE DZIEWCZYNKI!!!!
Dziewczyny zescie się zgrały ze hohohoh same dziewczynki będą się rodzić, cudownie!!! Ech...skoro ten rok taki dziewczynkowy moze i ja się skuszę???
u mnie musi buc wszystko zaplanowane, wpadka , nawet nie wiem co to znaczy
Dziewczyny zescie się zgrały ze hohohoh same dziewczynki będą się rodzić, cudownie!!! Ech...skoro ten rok taki dziewczynkowy moze i ja się skuszę???
u mnie musi buc wszystko zaplanowane, wpadka , nawet nie wiem co to znaczy
C
Cleo1981
Gość
no to córcia SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilonka myslałaś nad imieniem?
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Małgosia=najpiękniejsze
Podziel się: