reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

Lotka się jeszcze stara :-)

Mój A mnie jeszcze z miesiąc temu molestował o następne dziecko (gdyby to miało być drugie nie wahałabym się ani chwili), ale ja się broniłam. Teraz sama od 2 dni go gnębię, ale A się broni:-D I dobrze, niedługo mi przejdzie mam nadzieję:baffled:

reklama
Nasze plany z powodu moich wyników się odsunęły, a już prawie miałam pisać, że od stycznia zaczynamy starania. Moja pani ginekolog by mnie udusiła, ale sami wiemy, że teraz nie byłby dobry czas, zamartwiłabym się. Dziś lekarz też kategorycznie zabronił. Ale co się odwlecze to nieuciecze :-D

Gosiulek uda się uda w końcu:tak: nie ma innej opcji;-)

Pathanka masz rację,co się odwlecze to nie uciecze:-D najwazniejsze, zebyś sie wyleczyła teraz:tak:

dziunka a może tym razem Ci nie przejdzie?;-):-)

Za starające się trzymam kciukasy, za zaciążone pomyślnych wizyt u gina, niemęczących maluchów i pięknych widoków usg.
Za te które muszą poczekać - też trzymam kciuki, by szybko uporały się z przeciwnościami losu;-)
A za takie jak ja, które już spoczęły na laurach trzymam kciuki, by jak którejś z nas się odmieni ;-) to szybko zaciążyła:-D:-D

Nam coś to staranie sie idzie jak by chcialo a nie moglo hehehe zdecydowanie bardziej wole "wpadke" a nie takie tam hehehehe

reklama
Do góry