reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
raczej po pierwszej ciąży taki powściągliwy , w PL jeśli bym prowadziła ciążę z Kubą to byłaby ona traktowana jako ciąża zagrożona czy wysokiego ryzyka ,jakoś mi to tak wtedy gin tłumaczył (tym razem już nic nie mówił) a tutaj się wogóle nie przejmują takimi rzeczami , lekarz jedynie się mnie kiedyś zapytał czy krwawie podczas lub po seksie no to mu powiedziałam że nie ,ale nie dodałam że seksu nie uprawiam :-);-)
teraz było do jakiegoś czasu lepiej ale końcówkę mój znowu sobie odpuścił a ja nie naciskam ;-)

Dzidzia niemal całe USG była odwrócona plecami i lekarz stwierdził , że nie da się płci poznać. Trochę pogrzebał głowicą usg i mówi "Mam wargi":-D Stwierdził , że córka i szansa 1 do 1000 , ze mogł sie pomylic.
Dzidzia ma 180 gram i jest sliczna , zdrowa;-)
Co do wyników moczu to nie było leukocytów świadczacych o zapaleniu dróg moczowych więc mam sobie pic sok z zurawiny i bakterie same znikna. Przytyłam na raze 2 kg:tak:

wlasnie test z sody sie sprawdził i też dziewczyna z kwietniówek mi odczytała z usg dziewczynke z teorii NUB czy jakos tak;-)

reklama
Do góry