reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

martolinka właśnie się dzisiaj zastanawiałam czy pójde, chyba tak:tak:

Ania no ale ja dzisiaj przeszłam samą siebie:zawstydzona/y: Dobrze, że potrafiłam wydukać ile mam lat i datę urodzenia:zawstydzona/y: pózniej już było lepiej ale babka widziała, że się denerwuje:tak:

reklama
Pola nie przejmuj się, ja może nie mówię super po angielsku, ale rozumiem i wiem co mam odpowiadać, a tu jak mnie facet zaczepił i zapytał po ang. jak dojechać na stację to nic nie powiedziałam. NIC!!! a jak odjechał wszystko wróciło... zestresowałam się bo był za przystojny:-p

Super że z brzuszkiem ok:tak:

Rany, dziewczyny, jakos wróciłam do żywych po tej jelitówce, ale wróciły mdłości standarowe jeszcze gorsze niż były. czy wy po 10 tygodniu też miałyście taką masakrę ?
Ledwo chodzę, rano jeszcze jako tako, ale popołudniu ani ręką ani nogą. A Alutka daje czadu, złości się wścieka, musze z nią przez 2 godziny np. siedzieć na youtubie a fochy ma takie, że np. jak sie położe a nie siedze to mnie bije i szarpie. No mówię wam, już naprawdę chwilami mam ochotę ją sprać :/

Agrafko bardzo Ci wspolczuję! Moja kolezanka miała mdłosci w ciązy bardzo długo! Wymiotowała prawie przez całą ciążę ale Ona miała problemy z tarczycą i hormonami i leczyła się w ciąży

Agrafka ja nie miałam jakichś mega mdłości , ale do 12 tc się pojawiały... teraz znowu czasem odezwie sie zgaga a co gorsze dzis powrócił mój koszmar z ciązy z Antkiem- hemoroidy.. blee

Jak Was czytam to jednak się cieszę że w ciąży nie jestem:rofl2: nie da rady jakoś tego etapu pominąć??? Hahah:rofl2:

A na poważnie, Agrafko biedactwo, współczuję:-( bratowa A miała w pierwszej ciąży mega mdłości przez całe dnie do 7 miesiąca. Masakra. Jej matka miała to samo, także chyba rodzinne.

Agrafka - ja powiedziałam ginekologowi przy ciąży z Gośką o mdłościach, przypisał czopki, które na mnie działały tak, że mdłości się pozbyłam , a pojawiły się biegunki..:zawstydzona/y: wolałam mdłości z dwojga złego i przestałam łykać dopiero po 17 tyg. mi przeszło.
Marolinka - w razie jak Cię ból hemoroidowy złapie to polecam okład ( ręcznik namoczony w gorącej wodzie ) niestety znam z autopsji i to bez ciąż.:zawstydzona/y:

Anawawka ja w poprzedniej ciąży wypróbowałam wiele specyfikow ,a le pomógł tylko RectoStop. O okładach będę pamiętać;-)

Dziś M po raz pierwszy poczuł dzidzię. Jak sie ładnie ułoży to już nawet on wyczuje pod ręką:tak:

reklama
Do góry