reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
Marta ja też trzeźwa :-D
jednoczesnie gadam o sexie, łechtaczce i orgaźmie, obnażając swoje zycie intymne, gadam przez gg z H o kolejce ktorą mam zamowic dla malego na allegro, i myslę ze muszę isc piec wyłączyc bo chyba z 70 stopni naleciało :-D

Ula napisz mężowi coś miło to szybko wróci do domu;-)
Dziunka wiesz co troche na siłę ten podział jest zrobiony. Gdzie spontaniczność i naturalnosć? facet ma być wytwórnią orgazmów?:-)

Ja tu sobie kukam, że o dzieciach czy coś, a tu...:-D:szok::-)..Wasze szczęście, kochane, że już mamy zielone światło, bo chyba bym pogryzła!!!:-D Byłam tak wyposzczona przez te kilka tygodni, że masakra..niby coś tam było, jakieś pieszczotki itp., ale..nie ma to, jak poczuć "dogłębnie" mężula:-):-)..
Rajuś, udzieliło mi się, co ja piszę:szok:;-)

Ale nam się tu kobietki rozszalały. Będę dziś molestować mojego chlopa, tez jakoś dziwnie ochoty nbrałam, choc on pewnie bedzie równie chętny. Muszę czekać bo jeszcze jest w pracy.

reklama
Normalnie seks grupowy a ja okres mam na weekend. Pomijam że mąż pierwszy weekend w domu od 5 tygodni.
Będę za was trzymać kciuki :-):-)

Do góry