reklama
E
etna36
Gość
anawawka pozniej to sobie odbijemy ;-)
pije sobie dobre winko (zakupione na basenie w srode) i juz mi sie w głow kreci wiec bylabym łatwym celem
pije sobie dobre winko (zakupione na basenie w srode) i juz mi sie w głow kreci wiec bylabym łatwym celem
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Etna u Marka Kondrata kupowałaś winko?;-)
ojjjj nie moglam Was dzis czytac hehehehe
dzis w nocy dopiero jade do swojego domku z tomim.... chlopa mojego mam od paru tygodni na gg albo skypie.....wiec same wiecie ;-) hehehe posucha ;-)
tak wiec milego wieczoru!
wsiadamy w pociag 1:40, ok 10 rano mam byc w domku ;-)
dzis w nocy dopiero jade do swojego domku z tomim.... chlopa mojego mam od paru tygodni na gg albo skypie.....wiec same wiecie ;-) hehehe posucha ;-)
tak wiec milego wieczoru!
wsiadamy w pociag 1:40, ok 10 rano mam byc w domku ;-)
E
etna36
Gość
Etna u Marka Kondrata kupowałaś winko?;-)
noooo, pyszne i cala butelka dla mnie bo B nie pije wina
AniaSm
Fanka BB :)
ładne rzeczy można się było tutaj dowiedzieć ,teraz tylko mężom linki podesłać i zobaczycie hahahaha
maxwell wydawało mi się że jak już czop odejdzie to raczej nici z seksu no ale może coś pokręciłam ;-)
etna,anawawka @ to przecież jeszcze nie jest przeciwwskazanie do "przytulanek"
agrafka super że z dzidzią wszystko dobrze
u nas z seksem bywało różnie najczęściej wystarczyło nam raz w tygodniu , najgorzej że po porodzie mój miał blokadę i długo nie mógł się przekonać no ale potem już było dobrze :-)
maxwell wydawało mi się że jak już czop odejdzie to raczej nici z seksu no ale może coś pokręciłam ;-)
etna,anawawka @ to przecież jeszcze nie jest przeciwwskazanie do "przytulanek"
agrafka super że z dzidzią wszystko dobrze
u nas z seksem bywało różnie najczęściej wystarczyło nam raz w tygodniu , najgorzej że po porodzie mój miał blokadę i długo nie mógł się przekonać no ale potem już było dobrze :-)
martolinka
Etna ech to mi smak narobiłas;-)
i jak tam po nocce?;-)u mnie było intensywne ....spanie
i jak tam po nocce?;-)u mnie było intensywne ....spanie
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
AniaSm - jak wody odejdą, to zapomnij o seksie, ale czop - to luzik;-) O,nawet spójrz na swój suwaczek i opis tam..;-)
Martolinka - intensywne spanie?..no co Ty
U nas było mmmm...mmm...mmm..:-);-) Z tym, ze Marysia chyba wyczuła "chcicę" mamy i długo zasypiała
Martolinka - intensywne spanie?..no co Ty
U nas było mmmm...mmm...mmm..:-);-) Z tym, ze Marysia chyba wyczuła "chcicę" mamy i długo zasypiała
reklama
martolinka
oj ta Marysia;-)ale czasem warto poczekać
Podziel się: