reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejny maluszek - wątpliwości i radości:)

reklama
anawawka pozniej to sobie odbijemy ;-)
pije sobie dobre winko (zakupione na basenie w srode) i juz mi sie w głow kreci wiec bylabym łatwym celem :rofl2::-p:rofl2:

ojjjj nie moglam Was dzis czytac hehehehe
dzis w nocy dopiero jade do swojego domku z tomim.... chlopa mojego mam od paru tygodni na gg albo skypie.....wiec same wiecie ;-) hehehe posucha ;-)
tak wiec milego wieczoru!
wsiadamy w pociag 1:40, ok 10 rano mam byc w domku ;-)

ładne rzeczy można się było tutaj dowiedzieć :tak: ,teraz tylko mężom linki podesłać i zobaczycie :-D:-D:-D hahahaha
maxwell wydawało mi się że jak już czop odejdzie to raczej nici z seksu no ale może coś pokręciłam ;-)
etna,anawawka @ to przecież jeszcze nie jest przeciwwskazanie do "przytulanek"
agrafka super że z dzidzią wszystko dobrze
u nas z seksem bywało różnie najczęściej wystarczyło nam raz w tygodniu :tak: , najgorzej że po porodzie mój miał blokadę i długo nie mógł się przekonać no ale potem już było dobrze :-)

Lotka - trzymam kciuki
Ania
- masz rację, ale .. niektóre jak to się mówi lubią na indiańca, inne nie;-), u mnie wtedy libido poniżej 0, więc.... nic na siłę:-D:-D

AniaSm - jak wody odejdą, to zapomnij o seksie, ale czop - to luzik;-) O,nawet spójrz na swój suwaczek i opis tam..;-)
Martolinka - intensywne spanie?..no co Ty:-D
U nas było mmmm...mmm...mmm..:zawstydzona/y::-);-) Z tym, ze Marysia chyba wyczuła "chcicę" mamy i długo zasypiała:-D

reklama
Do góry