martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ula własciwie zaczął sie 14 tc . 13 tygodni juz skończyłamtak pisze bo odliczam z utesknieniem kolejne dni i jakos mi sie to wlecze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więc tak... Badanie genetyczne wyszło ok. Ryzyko wady genetycznej jest niewielkie. Wszystkie parametry w normie . wyniki również. Dzidzia ma 73 mm
Najważniejsze , ze serduszko bije a tak sie martwiłam. Lekarz zapytał czy chce poznac płec bo moze mi okreslic w 70 % , ale stwierdziłam , że to mało i nie chce nastepna wizyta za miesiac a do tej pory mam łykac tylko kwas uffff
A i według wagi gina nic nie przytyłam
po wizycie, w domku z kubkiem herbaty w końcu na spokojnie iiiii poczułam ruchy dzieckaLekarz je rozruszał i czuje moje malenstwo!!!!
Super, że po wizycie wszystko ok!!!Niepotrzebnie się denerwowałaś:-)Więc tak... Badanie genetyczne wyszło ok. Ryzyko wady genetycznej jest niewielkie. Wszystkie parametry w normie . wyniki również. Dzidzia ma 73 mm
Najważniejsze , ze serduszko bije a tak sie martwiłam. Lekarz zapytał czy chce poznac płec bo moze mi okreslic w 70 % , ale stwierdziłam , że to mało i nie chce nastepna wizyta za miesiac a do tej pory mam łykac tylko kwas uffff
A i według wagi gina nic nie przytyłam
po wizycie, w domku z kubkiem herbaty w końcu na spokojnie iiiii poczułam ruchy dzieckaLekarz je rozruszał i czuje moje malenstwo!!!!
Ja też tak liczę..niby na suwaczku 33tc, ale w sumie to już 34 tygodnie:-)..Ula własciwie zaczął sie 14 tc . 13 tygodni juz skończyłamtak pisze bo odliczam z utesknieniem kolejne dni i jakos mi sie to wlecze