martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ania a ja czekam az pierwsze ruchy poczuje mam nadzieje, ze to juz niedługo. Musze troche przystopowac z ta moja bieganina ale to juz jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polaa, to fakt, teraz jakoś nawet przyspieszyłAnia, maxwell teraz spojrzalam na Wasze suwaczki jak ten czas leci
juz niedugo
Ja też..w ogóle mam wrażenie, że teraz dzidzia jest silniejsza niż była Marysia..bardziej się rozpycha i silniej kopie..no już bliżej niż dalej , chciałabym już mieć to za sobą bo mi coraz ciężej , dzisiaj mi się mała wbiła w bok że miałam wrażenie kolki przez pół dnia (zwłaszcza na spacerze)
Martolinka, na pewno już za niedługo poczujesz..ja tak miałam, że szybciej poczułam maleństwo w tej drugiej ciąży - może dlatego, że wiedziałam, czego się spodziewać..Ania a ja czekam az pierwsze ruchy poczuje mam nadzieje, ze to juz niedługo. Musze troche przystopowac z ta moja bieganina ale to juz jutro